Sayfa 397/672 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497 ... SonSon
Arama sonucu : 5375 madde; 3,169 - 3,176 arası.

Konu: ISGYO İş Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA
    Gönderi
    669
     Alıntı Originally Posted by kale_kim09 Yazıyı Oku
    gyo forumlarını gezindim
    hepsi kan ağlıyor
    değerinin çok altında gyo endeksi
    spekülatif sığ gyo lar dışında
    tek ateşleyecek senet ekgyo
    onun hali de malum
    kanal istanbul üçüncü hava limanı seçim sonuçları beklentileri var
    yanlış endekse demir atmışım ben
    çok ucuz ve evladiyelik bu gyo lar
    ben sabırsız biriyim bana zor geldi ...
    Al bendende o kadar ayni dusunceyle pozisyon almistim.Hayal kirikligi yasadim.80.000 endekste 1.50 ler civarindaydi.Geldigimiz durum ortada.Bu sebepten hisseden sogudum ve portfoyumun yarisini satarak baticim e gectim.Belki kalanida satarak tamamen bu hisseden cikarim.Diger hisseden beklentilerim dogrultusunda bilancolar gelmeye devam ederse zarari cikartiriz diye umit ediyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by OZDEMIR1 Yazıyı Oku
    Al bendende o kadar ayni dusunceyle pozisyon almistim.Hayal kirikligi yasadim.80.000 endekste 1.50 ler civarindaydi.Geldigimiz durum ortada.Bu sebepten hisseden sogudum ve portfoyumun yarisini satarak baticim e gectim.Belki kalanida satarak tamamen bu hisseden cikarim.Diger hisseden beklentilerim dogrultusunda bilancolar gelmeye devam ederse zarari cikartiriz diye umit ediyorum.
    investorrelations@isgyo.com.tr

3. investorrelations@isgyo.com.tr

Bu maile yazın arkadaşlar.

Olayın ciddiyetini onlar da anlasın.

4. İsmail Tarman diyorsunuz. Neden investorrelations@isgyo.com.tr ye İsmail Tarman olayının aslının olup olmadığını sormuyorsunuz? Israrcı olun.

5. Kim bu terbiyesiz 1.06'ya gömen kağıdı. Yatacak yeri yok. La endeksle ne kadar çıktın da endeksten önce koşuyorsun...

6. 0,32 d.d. ile borsanın en popüler hissesi oldu...işfinans bist tedbiri tam karıştı da asıl karışma sonra gibi..iştirakler ne durumda**vah vah ...işgyo daki organize spekleme devam ediyor.izleyenler meraklılar çoğalıyor..hisse almak için değil ..meraktan ...izliyorlar**inceliyorlzar sonrada başka şeyleride izlemeye başlıyorlar.**devammmmm..

7.  Alıntı Originally Posted by Zamekci Yazıyı Oku
    İsmail Tarman diyorsunuz. Neden investorrelations@isgyo.com.tr ye İsmail Tarman olayının aslının olup olmadığını sormuyorsunuz? Israrcı olun.
    Sorun tarman değil, yabancı bir senedir sürekli satıyor, dün de, bugün de, adamlar fiyata bakmıyorlar. İş finansman yabancının satışlarını bildiklerinden yukarıdan verip aşağıdan alıyorlar, bizim gibi sazanlar da yok temettü veriyor, yok daire alacağına bunu al, yok spek baslı kuruyor, demek ki yabancının bir bildiği var, ben de sizin gibi şi grubuna güvendim, ama gerçekten tsgyo gibi bu kağıdı da çok kötü yönettiler. Bu kadar zarara yazık.

8.  Alıntı Originally Posted by viopandtrade Yazıyı Oku
    Sorun tarman değil, yabancı bir senedir sürekli satıyor, dün de, bugün de, adamlar fiyata bakmıyorlar. İş finansman yabancının satışlarını bildiklerinden yukarıdan verip aşağıdan alıyorlar, bizim gibi sazanlar da yok temettü veriyor, yok daire alacağına bunu al, yok spek baslı kuruyor, demek ki yabancının bir bildiği var, ben de sizin gibi şi grubuna güvendim, ama gerçekten tsgyo gibi bu kağıdı da çok kötü yönettiler. Bu kadar zarara yazık.

valla güldüm, aynen, ev alacağına bunu al, yok kağıdı baskılıyorlar
    Buralar dip gibi ya hadi hayırlısı bakalım

Sayfa 397/672 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •