Sayfa 399/656 İlkİlk ... 299349389397398399400401409449499 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 3,185 - 3,192 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1.  Alıntı Originally Posted by ohannesburg Yazıyı Oku
    hocam nerede yayınlanmıştı ben kaçırmışım herhalde bu haberi yeni bir haber diye anlamıştım...
    şirketmizin güzel haberleri yayınlama gibi geleneği yok maalesef kendi ımkanlarımızla öğreniyoruz

2. Merhaba arkadaşlar ben yeni geldim foruma.Durdoyu takip ediyorum .iki yıldır bu fiyatlara geliyor ve düşüyor.Yine aynı şeyler olabilir mi? Yoksa buradan alınabilir mi? Yardimci olursanız sevinirim.

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. 30 Mayıs 2019 tarihinde Duran Doğan Basım ve Ambalaj Sanayi 18.889.535 TL'lik Oluklu kağıt ve kartondan kutu, koil ve muhafazalar üretimi için yatırım kararı aldı. http://borsaajans.com/Haber/yatirim-...tili-sirketler

4. Burada kimse yok mu? Hisse neden düşüyor acaba? Neden kimse yorum yapmıyor.Herkes çıkmış galiba. Iyi ki ben de almamışım. Hissenin ederi olsaydi simdi hisse uçuyor olurdu.Galiba tavan fiyata ulaşmış. Şimdi elden çıkarma zamanı diyenler çıkıyorlar.Umarim bizim ky ler daha önceden çıkmıştır.

5.  Alıntı Originally Posted by amazon Yazıyı Oku
    Burada kimse yok mu? Hisse neden düşüyor acaba? Neden kimse yorum yapmıyor.Herkes çıkmış galiba. Iyi ki ben de almamışım. Hissenin ederi olsaydi simdi hisse uçuyor olurdu.Galiba tavan fiyata ulaşmış. Şimdi elden çıkarma zamanı diyenler çıkıyorlar.Umarim bizim ky ler daha önceden çıkmıştır.

Merhaba buradayız. Hisse düşüyor demişsiniz ama geçen sene bugün 3,32 tl idi. Düşmeyi bize tanımlarsanız daha iyi destek oluruz ya da ben olamasam da forumda kesin olurlar
    Kimse çıkmadı sadece 3 ayda bir bilanço gelince, nakit akışı, favök ve satışlara bakıp üzerinde konuşuyor. Hissenin fiyatı değil değeri bizim için önemlidir. Değeri düşerse daha çok üzülürüz.
    Şimdi elden çıkarma zamanı diyenleri bizimle tanıştırırsanız seviniriz.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

6.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Merhaba buradayız. Hisse düşüyor demişsiniz ama geçen sene bugün 3,32 tl idi. Düşmeyi bize tanımlarsanız daha iyi destek oluruz ya da ben olamasam da forumda kesin olurlar
    Kimse çıkmadı sadece 3 ayda bir bilanço gelince, nakit akışı, favök ve satışlara bakıp üzerinde konuşuyor. Hissenin fiyatı değil değeri bizim için önemlidir. Değeri düşerse daha çok üzülürüz.
    Bilanço yaklaşıyor fakat hisseyi satıyorlar birileri.Kim olduğunu bilemem.Iyi bilanço beklentisi olsa fiyatın yükselmesi gerekmez mi?

7. "thejackalav" diyor ki;

"Yeni şirket haber akışlarına dikkat....!!!!!
    1 vakte kadar çok güzel şeyler olacak"

Saygılar....

8.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by amazon Yazıyı Oku
    Bilanço yaklaşıyor fakat hisseyi satıyorlar birileri.Kim olduğunu bilemem.Iyi bilanço beklentisi olsa fiyatın yükselmesi gerekmez mi?

Fiyatı geçen sene bugün 3,32 tl idi. Bunun fiyatı yükselmiş olmuyor mu?
    Şimdi elden çıkarma zamanı diyenleri bizimle tanıştırın sohbet ederiz...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Sayfa 399/656 İlkİlk ... 299349389397398399400401409449499 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •