Sayfa 399/682 İlkİlk ... 299349389397398399400401409449499 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 3,185 - 3,192 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1. Bu metro yatırımın borsadan iptali gerekir. Ama muhtemelen bir ilişki var. yoksa başka aracı kurum böyle işlem yapsa çoktan şutlanırdı. Galibe gelince ky ile geçiniyor. Hisselerini 3x 4xden sattı. 13x4 = 50 milyon. şimdi ise bedelli diyor. Ky'dan bir 45 milyon daha alacak. Bu arada kendisinin 15 milyon lotu var. Bedelliye katılıp 1 liradan 15 milyon daha alacak.yine 30 milyon lotu olacak.
    45+ 50= 95 milyon gelir.

bedelli sonrası 30 milyon hisse. fiyatı yine 4 e çıkarsa ( sonraki zamanlarda) 120 milyon ...yarısını satsa = 60 milyon

45+50+60= 155 milyon.. ( petkim bile kazanmıyor bu kadar) bu kadar beleş para kazanılır. şirket desen boş, ordan oraya kağıt üstü işler. valla hesap uzmanı olduk. bizim spk ve sistem varken bu adama bişe olmaz. istediği zaman oynatıyor. spk nın izin vermemesi lazım bedelliye.. ama yine galibin 30 milyon lotu olacak.. üçüncü halka ırz.....

avgyo yu yazmadım. o daha işlem görecek. galip biraz çıkarıp yukarıda tutacak güven verecek 1 ay sonra hoppp.. zaten önceden 31 milyon satacam demiş uygun şart oluşursa diye.. yani ordanda 16x 4xx= 70 milyon..
    mepet, metro vb == yıllık 500 milyon kazanç
    tabiki yatırımları banka kredisi kullanmadan kendi özzzz kaynakları ile yapar... bizlerin öz kaynakları... uygun zamanda alınıp satılmalı, yoksa çok can yakar.. şuan izleyin... ytd...
    Son düzenleme : çömez06; 11-06-2017 saat: 12:47.

2. hissettiklerimi bir KY olarak yazıyorum ......

bist ekranları yabancılar ,fonlar ,yatırım şirketleri ve patron ların haraketleri sayesinde işlem hacmi ve haraket li halde ....

KY miktarı son derece az .. eskiye nazaran .....neredeyse eski hesapların 1/4 ü yani %25 i aktif ......

bu hissede ne yabancı nede herhangi bir fon var .....

sadece yatırım şirketi ve galip ağa ve ekibi var .....

KY ters köşe edilerek biraz daha eksilmesi ne yardımcı oluyorlar .....

sakin olan ve günlük haraketlere fazla kafayı takmayan kişiler belki kazanır ......genelde al / sat veya sat/al cılar ın cok azı kazanc lı cıkabilir ......

yukarıdaki cömez 06 hesabındaki lotların satıldığına ben inanmıyorum ....

KY nin toplamda 150.000 / 200.000 lotu anca vardır ...... işte bu lotları presliyorlar .....

grafikte net olarak görülüyor .......https://invst.ly/4384v

hisse yukarı mı giderken KY satın alır .? yoksa düşerken mi....

yoksa bilmediğimiz bir oyuncu haraketleri ile sıkıştırma mı mevcut......

bu KY nin lot toplamı ile ancak yatırım şirketi kar etmeye çalışır , galip AĞA değil ....sadece güler .....

ağlayan KY şikayet eder , Bedelli kararı şirkete nakit girişi için gerekli , AĞA fazla riske girmez.....

kendi düşüncem , kimseyi bağlamaz

3. Arkadaslar bisey soracam 2200 lotum var bedelliye katilirsam kac para yatirmam gerekecek param yok katilamadim o zaman ne olacak ne yapmam lazim yardim edermis8niz lutfen

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. galip gülmesinde benmi güleyim. ortada top gibi oynatıyor borsayı. şikayet ettik ne olacak.
    bi hesap yapalım. bence 1000 kyx3000= 3 milyon çok basit hesap bu rakam kesinlikle 3000X3 = 9 milyondan aşağı değildir. foruma sorsan 2000 lottan aşağı olan yoktur.. ytd.

5. Yukarıdaki tabloda elinde 1000-5000 arası lot olanlar için 250 lik dilimler halinde basamaklandırılmış şekilde veriler var... Maliyet 3 TL olarak alındı... Yarın düşüş olursa 2 TL den alım yapılması halinde oluşan ortalamalar -toplamlar ve bu şekilde bedelliye girilmesi halinde nihai olarak ortaya çıkacak veriler var... Tablo karışık gibi görünebilir ama dikkatli bakıldığında çözümlenebilir....
    SPK nın ilgili maddeleri gereğince yazılarım yatırım tavsiyesi niteliği taşıyamaz.
    Hiç kimseye hiçbir şey öğretemem; yalnızca düşünmelerini sağlayabilirim.

6.  Alıntı Originally Posted by çömez06 Yazıyı Oku
    galip gülmesinde benmi güleyim. ortada top gibi oynatıyor borsayı. şikayet ettik ne olacak.
    bi hesap yapalım. bence 1000 kyx3000= 3 milyon çok basit hesap bu rakam kesinlikle 3000X3 = 9 milyondan aşağı değildir. foruma sorsan 2000 lottan aşağı olan yoktur.. ytd.
    50-100 bin lotu olan çok kişi vardır,ortalama 500 kişide 10 ar bin vardır

7. Ölü kediyi sıçratmadılar elimde olmasada takibimde

8.  Alıntı Originally Posted by Altagracia Yazıyı Oku

Yukarıdaki tabloda elinde 1000-5000 arası lot olanlar için 250 lik dilimler halinde basamaklandırılmış şekilde veriler var... Maliyet 3 TL olarak alındı... Yarın düşüş olursa 2 TL den alım yapılması halinde oluşan ortalamalar -toplamlar ve bu şekilde bedelliye girilmesi halinde nihai olarak ortaya çıkacak veriler var... Tablo karışık gibi görünebilir ama dikkatli bakıldığında çözümlenebilir....
    Eline sağlık usta, gerçi ben kendi hesabımı yapmıştım ama bu daha derli toplu bir tablo olmuş. Aslında bu tabloyu sayfa başlarında alıntılamak güzel olur.

Sayfa 399/682 İlkİlk ... 299349389397398399400401409449499 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •