Hayek sanırım buranın ağası olmuş.
Nasıl bir beklentimiz var ağam?
İskonto oranı ne? Hedef ne?
![]()
Hayek sanırım buranın ağası olmuş.
Nasıl bir beklentimiz var ağam?
İskonto oranı ne? Hedef ne?
![]()
Yazdıklarım al-sat-tut tavsiyesi değildir.
Kurt kışı geçirir, ama yediği ayazı unutmaz !!!
galip nasil bir hava olusturdu ise herkese herseye aga kavrami ile bakmaya basladik
belli ki galibin kagitlari ile fazla istigal etmissin limoncu
sizi sanirim deras topiginden hatirliyorum. yaptigi is sadece oldukca ilginc bistte bir benzerini goremedigim icin ilgimi cekti ! bu kadar beklenti falan yok.. halka arza katilacagim sadece bu !!?
cok uzun yillar oldu bir halka arzdan hisse almamistim[emoji846]
yatırım tavsiyesi degildir
Derasta iyi sayılabilecek bir kar ettim. Objektif paylaşım yapınca birileri saydırmaya başlayınca anlıyorum hissenin gideceğini
Galibin hisselerini de az çok bilirim. Ben ağa tabirini kibar feyzoyu seyrederken kullanmıştım ama neyse. Galip dayı derim nedense. Hisse netteki takip ettiğim biri sürekli daaaayiiii galip daaayiiiii derdi..
Yazdıklarım al-sat-tut tavsiyesi değildir.
Kurt kışı geçirir, ama yediği ayazı unutmaz !!!
Kafamda ki tek soru satışlar bu sene neden bu kadar cortlamış?
https://www.bloomberght.com/papilon-...acagiz-2239018
Şirketin borcu yokmuş. Kredi kullanmamışlar. Buraya kadar olumlu ama bugün halka arzın ilk günü olması dolayısıyla tamamlanmaması yeterince talep gelmediği yorumunu yapabiliriz.talep gelseydi bugün bu ış biterdi.yada algı operasyonu var..terasta yaptıkları gibi....yrd
iiyi ama once talep toplanacak sonra tabana yayilmayacakmi.
2 gun kabataslak toplam 6 saat talep toplanacak , sonra aritmetik dagitim yapilacak.
bu acidan sizin bakis aciniz epey yalnis bence. toplamda 1 milyon lot alis girende 10 bin lot alis girende ayni miktarda hisse alacak.
oransal dagitim degil, aritmetik dagilim yapilacak.
algilik bir durum yok
yatırım tavsiyesi degildir
Sayın hayek son halka arzlara baktığımızda birincil piyasadan arz edilen senetlerin hepsi birinci gün saat 13 10 da bitti. Ben bu yüzden biraz tırstım.ilk gün yeterince gelmediğini düşündüm.normalde kalan lotlari gedik üstlenecek.yarin gorecez bakalım ne işler olacak....ytd
Yer İmleri