Sayfa 40/250 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon
Arama sonucu : 1998 madde; 313 - 320 arası.

Konu: Türkiye Ekonomisi, Faiz, USD,BIST, Büyüme ve Makro Ekonomik Değerlendirmeler

1.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Insaatlara bakarsan hep ortaklardan biri japon yada alman yada isvec falan

neden?

Cunku bu projelere finansmani TR icinden saglayamiyorlar yurtdisindan kim finansman bulabilirse onu ortak olarak ise aliyorlar

ayrica

teknolojide onlardan cunku TR de boyle bir insaat teknolojisi yok.

ee bizimkiler ne yapiyor?
    reisin komisyonu topluyor

2. Selamlar, forumda cokca okuyan azca yazan bir ekonomi cahili olarak forumun bence en şık bir kac topiginden birinde haddim olmayarak bir soru sormak istiyorum.
    Sn selka hocam;
    Dolar 4 tl lere dogru ilerlerse portfoyumu oldugu gibi tl ye dondururum dediniz. Ben bu hareketi yaparkenki dusuncenizi merak ediyorum. Malum reza arkadasimizin amerikada ötme durumu mevcut, kendisinin bunu yapmasi durumunda bankalarin alacagi cezalari da ongorerek bir ekonomik yikimin kapida oldugunu dusunmuyor musunuz? Ben sahsen bu ortamda dolardan cikmaya korkuyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    Sn.Dahafazlaolmaz neye bu denli kızdınız?

Bana kızmış olamazsınız çünkü bu konuda (AVM) sizinle aynı şeyi düşünüyorum.

Yoksa; Sn. Mebes 'in sorusuna mi? Kızabilirsiniz ama yazınızın başına yazdığınız hakaret inanın yakışmamış..

Sizi diğer forumlardan tanıyorum ve mantıklı olduğunuzu başka yorumlarınızdan çok iyi biliyorum....
    Tabiki size kızmadım sayın selka...
    Tepkim AVM gibi rant sistemininin sorumluluğunu Ödtülü kişilere maledilmesi aptallığının dile getirilmesi...

Neyse konu uzun trol ise sorun yok ciddi ise...

ironi = inori
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

4. Kat Mülkiyeti Kanunu nu en kısa zamanda adam gibi düzeltmezlerse konut sektörü patlamaya devam eder! Patlasın da düzeltsinler. Patlamadan düzeltmezler!

Konut satışları Ekim'de %5.7 düştü
    http://www.bloomberght.com/haberler/...im-de-57-dustu

5.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Kat Mülkiyeti Kanunu nu en kısa zamanda adam gibi düzeltmezlerse konut sektörü patlamaya devam eder! Patlasın da düzeltsinler. Patlamadan düzeltmezler!

Konut satışları Ekim'de %5.7 düştü
    http://www.bloomberght.com/haberler/...im-de-57-dustu
    Israrla bu ucube yasaya dikkat çekmeye çalıştığınızı biliyorum. Bence değişmez, değiştirmezler. Bilerek ve isteyerek muallak maddeleri koydular. vatandaşın lehine olur mu ? Sorun çıkmazsa mahkemelere iş çıkmaz. O kadar avukat iş bulamaz, yönetim şirketleri olmaz vb. İşsizliğe sebep olur. Vatandaşın anlayacağı sade şekilde hiçbir kanun olmaz.
    Ayrıca biz de de suç var. Patatesi, soğanı seçerek alırız ama tüm birikimimizi vererek aldığımız konutun nasıl yapıldığını, ederini araştırmayız. Çok pahalı olunca çok ayrıcalıklı olduğumuzu sanırız. Gösteriş önemli ya. Herkes hak ettiği şekilde yönetilir. Çabalarınızı destekliyorum. saygılar.

6. Bu ucube mevcut Kat Mülkiyeti Kanunu yüzünden Türkiye'den Emlak satın almayan bir sürü zengin varlıklı insan biliyorum.

Yasayı görüp yabancı avukatına inceleten Türkiye'de konuttan tiksiniyor. Çok açık kapı var Kat Mülkiyeti Kanununda. İşimiz gücümüz yok bir de paramızla rezil mi olalım konut alarak diyorlar!

Ben kendim de asla ve asla Kat Mülkiyeti Kanunu bu kadar yetersiz iken Türkiye'den yatırım için herhangi bir gayrımenkul almam. Alan salaktır! Belasını arıyordur! Parası ile rezil olma hevesindedir. Oturmak için alanlara hiç bir lafım yok, çünkü zorunlular bir nevi. Fakat yatırım için asla gayrımenkul almam, KMK bu halde iken.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Israrla bu ucube yasaya dikkat çekmeye çalıştığınızı biliyorum. Bence değişmez, değiştirmezler. Bilerek ve isteyerek muallak maddeleri koydular. vatandaşın lehine olur mu ? Sorun çıkmazsa mahkemelere iş çıkmaz. O kadar avukat iş bulamaz, yönetim şirketleri olmaz vb. İşsizliğe sebep olur. Vatandaşın anlayacağı sade şekilde hiçbir kanun olmaz.
    Ayrıca biz de de suç var. Patatesi, soğanı seçerek alırız ama tüm birikimimizi vererek aldığımız konutun nasıl yapıldığını, ederini araştırmayız. Çok pahalı olunca çok ayrıcalıklı olduğumuzu sanırız. Gösteriş önemli ya. Herkes hak ettiği şekilde yönetilir. Çabalarınızı destekliyorum. saygılar.

7. Sn. Selka hocam AVM lerden bahsederken sizin söylediğiniz ifadelerin tamamına katıldım. Ve yazıda hicbir hakeret olmaksızın AVM lerin Türkiye ve dünyada birçoğunun sahibi ve dünyada sayılı zenginin ODTÜ Lü olduğunu belirterek latife yaptım. Bunun bile eleştirilmesi ve hakeret edilecek boyuta getirilmesi çok iğrenç. ODTÜ Turkiyedeki en iyi üniversite (ler ) dır. Bu latifeye bile tahammülü olmamak ve hakeret etmek iğrençlik ötesi.

SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. [QUOTE=SN.Dahafazla olmaz ve SN.Mebes[/QUOTE]

Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Sn. Selka hocam AVM lerden bahsederken sizin söylediğiniz ifadelerin tamamına katıldım. Ve yazıda hicbir hakeret olmaksızın AVM lerin Türkiye ve dünyada birçoğunun sahibi ve dünyada sayılı zenginin ODTÜ Lü olduğunu belirterek latife yaptım. Bunun bile eleştirilmesi ve hakeret edilecek boyuta getirilmesi çok iğrenç. ODTÜ Turkiyedeki en iyi üniversite (ler ) dır. Bu latifeye bile tahammülü olmamak ve hakeret etmek iğrençlik ötesi.

SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Forumun sahibi asla ben değilim... Buraya yazı yazıp katkı yapan herkes dir... Hakaret ve küfür, kötü söz olmadığı sürece isterse USD 10 TL olucak diye yazın; isterseniz 1 TL...

Ama sadece fikirlerinizi yazın ve geçin... Karşı taraf sizinle aynı fikirde değil diye aşağılamayın. Sadece katılmıyorum demeniz yeterlidir... Fikirlerinize siz değil okuyanlar karar versin...

Unutmayalım ki; herkes bizimle aynı akılda yada fikirde olmak zorunda da değidlir...

Sn.Dahafazlaolmaz ve SN.Mebes foruma her tür yorumunuzu bekliyorum... Küsmeyiniz...

Umarım yeterli olmuş ve konu kapanmıştır...

Bol kazançlar...

Sayfa 40/250 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •