Sayfa 40/323 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon
Arama sonucu : 2584 madde; 313 - 320 arası.

Konu: Mohikanların Sonuncusu

1. Hocam bir arkadasın yazdıklarınızı toparladıgını söylemişsiniz ama ben o listeyi göremedim

E6553 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Hocam yunsa ve sasa sayımı uzun vade nasıl 5 yıl gibi

3.  Alıntı Originally Posted by kelevra Yazıyı Oku
    Hocam bir arkadasın yazdıklarınızı toparladıgını söylemişsiniz ama ben o listeyi göremedim

E6553 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. SÜPERSİNİZ SAYIN MOHİKAN.Teşekkürler

Şu topiği bir şeyler paylaşıp, monolog değil diyalog şeklinde bir anlayış getirebilmek umuduyla açtık.

Ama yurdum insanının bu tembelliği ve hazırcılığı yüzünden hep umutlarımız kırılıyor.

Hep ''ARMUT PİŞ AĞZIMA DÜŞ'' ata sözündeki gibi davranmaktan gram şaşmıyoruz.

Okuma özürlü bir milletiz, 5-10 sayfa bakabilmekten yoksunuz. Buna vaktimiz yok. Çünkü BENCİL bir milletiz.

Navys arkadaşımız haftada bir listeyi güncelliyor, biz de zaten eskisi kadar sık giremiyoruz, artık haftada 1 veya 2 kere topiğe bakabiliyoruz.

Ama yine de bu mesaj kirliliğinden vazgeçmiyoruz.

Şu aşağıdaki örneklere bakınız.

Alıntı Originally Posted by misaki-milli Yazıyı Oku
    Mohikan hocam yakın zamanda DENGE sayımı yapılmış fakat kısa orta ve uzun vadede teknik görüm hakkında görüşünüzü yazarmısınız?
     Alıntı Originally Posted by ordu52 Yazıyı Oku
    Hocam yunsa ve sasa sayımı uzun vade nasıl 5 yıl gibi
     Alıntı Originally Posted by fiestaciboo Yazıyı Oku
    Abi ben 5 defa hisse sordum hiç sayım yapmadınız eskiden sorduklarıma cevap verirdiniz.

MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Denge 12. sayfada sayılmış, kaça kadar düşebileceğini ve uzun vade hedefini yazmışız, daha ne yazabiliriz? Yünsa, Sasa sayılmış. Listede var. Fiestacı da bize gider yapmış, istediği hisseyi bilmiyorum ama kesin bakılmıştır diye düşünüyorum.

Elliot analizinde fiyat konusunda kabaca bir rakam verebiliriz ama grafiklerin zaman boyutunda yapabileceğimiz hiç bir şey yok. Yani bir hissenin ne zaman yeni bir trend başlatacağını bilemeyiz. 10-15 yıl süren düzeltme hareketleri oluyor, zamanı ancak o şirketin temel analizini bilenler kestirebilir.

Temel analizle ilgili bilgi paylaşan bir econfin var, belki 1-2 kişi daha vardır ama başka kimse bilmiyorum.

500'e yakın hisse var. Maalesef bir hisse hakkında 2 cümleyle bile bilgi vermeden tak tak tak 3 tane hisse istemenin mantığı nedir?
    DUHUL : 1999

6. Hayır size asla öyle birşey yapmam....ben sadece son zamanlarda sorduklarıma cevap alamadım da bir kusur mu isledim onu demek istedim.3 yıldır yazilarinizi hep takip eden biriyim...

MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    .

sayın mohikan;

ALARK sayıldı mı ?

teşekkürler

.
    ALARKO...

2 Yıl önce 2.75'ten başlayan orta vadeli trendin HAFTALIK grafikteki sayımı...

10 dalgalık trendin 2. zirvesi 7.75 ile görülmüş.

Düzeltmede orta vadeli trend çizgisinden dönmekle birlikte yeni zirveler yapacağı şüpheli...

Bu trend kırılırsa orta vadeli düzeltme uzun bir zamana yayılabilir ve 4 düzeltmesi en fazla pembe 2 tepesi olan 4.33'e kadar inebilir.

GÜNLÜK grafiğe etiket veremedim, çünkü 27 dalgalık bir trend var.

5.21 kırılınca 3. dalgalar başlamış, 7.75 TL zirvesi 16. zirve olup orta-uzun vadede bunun üstünde 15 zirvesi daha olacaktır.

En kötü kriz koşullarında düzeltme en fazla aşağıdaki 16. dalganın tepesi olan 4.33'e kadar inebilir.

Alıntı Originally Posted by AngeL Yazıyı Oku
    Sn. Mohikan,

Sizi tekrar burada gormek guzel.

Arkadasimizin hazirladigi listede henuz yok,

Vaktiniz olursa, Bfren sayimi yapabilir misiniz? Simdiden tesekkur ederim, emeginize saglik..
    BFREN...

UZUN VADE...

Çok değişik alternatifi olan sayımı var.

Önce bu hissenin çok pahalı olduğunu söyleyelim, çünkü defter değeri 23.5 TL...

2004 yılı zirvesinden (592 TL) yine de çok uzak. uzun vadede bu zirveyi gözüne kestirdiğini varsayarak bir boğa sayımı yapalım.

2009 yılından başlayan 18 dalgalık trendin 2. zirvesi yapılmış.

Şu anda yapmakta olduğu düzeltme orta vadeli düşen trendin kırıldığı 156.40'a kadar düşebilir. Bunun altında ise orta vade yükselen trend çizgisi olan 135 var.

Ayı senaryosunda ise 2009 yılından başlayan trend 9 dalga ise bu yıl görülen 243 zirvesi ile trend bitmiş oluyor ve burası B olarak etiketleniyor. Bu durumda en aşağıda verdiğimiz uzun vade AYLIK grafikteki ABC düzeltmesinin C bacağını yapmak için uzun bir düşüş trendine başlamış olur ve 30.38 TL olan A dalgasının bir tık altına kadar inip yeni bir dip yapar.

ORTA VADE...

2014 dibinden başlayan 15 dalgalık bu sayımda 2 zirve yapılmış.

Düzeltme (pembe 4) dalgası 156.40'a ( pembe 2 tepesi)kadar olabilir. Bunun altında sayım bozulur ve uzun vadeli Ayı senaryosu devreye girer.

Ayı senaryosunda bahsettiğimiz ABC düzeltmesi AYLIK grafikte ise aşağıdaki şekildedir.

Sayfa 40/323 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •