2 milyon alış 1.6 milyon satış var. 2.seans alış ağırlıklı. Sepete attım bir miktar. Kendileri kıl bir hissedir korkarım bu hisseden. Yinede ekmeğini yemisimdir saolsun
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 milyon alış 1.6 milyon satış var. 2.seans alış ağırlıklı. Sepete attım bir miktar. Kendileri kıl bir hissedir korkarım bu hisseden. Yinede ekmeğini yemisimdir saolsun
gördüğüm en aptal spek bu. pirince gitmeye çalışırken evdeki bulgurdan olacak farkında değil.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yükselişlerin az ve sınırlı olması yükseliyor gidecek hadi alalım deyip atlayan kimseyi bulamamış olmasıdır benim kanımca. ki bu durumda hisseye güvenin olmadığını gösteriyor. 20 ihale alsa sermayesinin on katı güçlense de hisseleri istediği fiyata satamayacak. herşey güvenle başlar, başarı da kazançta..
Hacim 10-15 kat artmış. Ikili dipten hacimli dönmüş. Sepete atılır. Ama kıl hissedir bakalım bu hafta hareketli ve bereketli geçer inşallah.
evet sepet belki yapılabilir ama yüksek oynanmaz. ytd.
bundan bişey olmaz onca hacim hiç edilir mi?
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/609554
İhale Kazanılması
İhale Bedeli 1.875.000 – 2.125.000 EUR
7/4/2017 tarihli açıklamamızda belirtildiği üzere ortaklığımız düzenli tedarikte bulunduğu Fas'ın büyük akaryakıt dağıtım şirketi Afriquia Gas tarafından kanopi ürünlerinin tedariği için teklif çağrısına davet edilmiş olup 5/4/2017 tarihi itibariyle teklifini sunmuştur.
Afriquia Gas ile yapılan görüşmelere göre Afriquia Re-Branding Projesine ilişkin olarak malzeme seçimi ve tasarımlara ilişkin bir ara gözden geçirme başlatılmış olup bu kapsamda bahse konu ürünlerin tedariki geçici olarak askıya alınmış, aciliyet teşkil eden bazı noktalara ürün tedariğinin ise yerel yüklenicilere bırakılması uygun görülmüştür.
İhale Kazanılması
Afriquia Re-Branding Projesine ilişkin ara gözden geçirmenin yılın üçüncü çeyreğinde tamamlanarak teklif çağrılarına devam edilmesi öngörülmektedir. Bu çerçevede ortaklığımız tarafından önemli bir teklif verilmesi ya da ihale kazanılması durumunda gerekli açıklamaların yapılacağı tabidir.
Öte yandan şirketimizin almış olduğu 830.000€ ve 212.600€'luk işleri devam etmektedir.
Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.
Aynen 10 bin liralik aldım sadece
Yer İmleri