Sayfa 40/174 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon
Arama sonucu : 1389 madde; 313 - 320 arası.

Konu: AKFGY - Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by BağkurEmeklisi Ninja Yazıyı Oku
    sayın manipülatör mobiussoros, öncelikle şirket içinden biri değilim, emekliyim. sn. freedom aşağı gelirse 1,60 ve 1,30 seviyelerini işaret etmiş alternatif fikir sormuş ben de yukarıyı işaret ettim. siz de zamanlamayı sormuşsunuz ve aslında cevabı vermişsiniz. ben grafik eklemeyi beceremedim siz yapabiliyorsanız eklerseniz iyi olur. şizin de değiniz gibi 6 yıllık bir çanak oluşumu mevcut. kulbu nerden takacaklarına bağlı olarak zamanlama değişir eğer 5 yıllık 1.97 zirvesi ise çanak tamamladı ve şu an kulbu tamamlamak üzereyiz hareketin eli kulağında yani. yok eğer halka azr dan başlayan tepeyle çanak yapacaklarsa 2.20 lerde çanak oluşur ve sonra geri çekilme ile kulp oluşacak sonra tekrar 2.20 ler geçilecek yeni zirvelere gidecek kağıt. ikinci senaryodaki kulp süreci 2,20 lerin ilk test edilme tarihinden sonra 8-10 hafta sürebilir. ama 2.20 ne zaman test edilir bilmem. şu anda 1,94 -1,95 deyiz. benim gönlüm 1, senaryodan yana , zaman gösterecek....
    İyi ozaman bende manüpülatör değilim sadece tek kurumdan işlem yapmaktayım.(Manüpülatör:birçok kurumdan işlem yaparak süni fiyat oluşturan kişi ya da kişiler)Trader yatırımcı diyelim ) En azından destekler yükselmekte yeni kısa günlük ve 60 lık destek 1,92 de oluşmakta gibi.Cevabınız için teşekkürler

Ytd.Değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by BağkurEmeklisi Ninja Yazıyı Oku
    sayın manipülatör mobiussoros, öncelikle şirket içinden biri değilim, emekliyim. sn. freedom aşağı gelirse 1,60 ve 1,30 seviyelerini işaret etmiş alternatif fikir sormuş ben de yukarıyı işaret ettim. siz de zamanlamayı sormuşsunuz ve aslında cevabı vermişsiniz. ben grafik eklemeyi beceremedim siz yapabiliyorsanız eklerseniz iyi olur. şizin de değiniz gibi 6 yıllık bir çanak oluşumu mevcut. kulbu nerden takacaklarına bağlı olarak zamanlama değişir eğer 5 yıllık 1.97 zirvesi ise çanak tamamladı ve şu an kulbu tamamlamak üzereyiz hareketin eli kulağında yani. yok eğer halka azr dan başlayan tepeyle çanak yapacaklarsa 2.20 lerde çanak oluşur ve sonra geri çekilme ile kulp oluşacak sonra tekrar 2.20 ler geçilecek yeni zirvelere gidecek kağıt. ikinci senaryodaki kulp süreci 2,20 lerin ilk test edilme tarihinden sonra 8-10 hafta sürebilir. ama 2.20 ne zaman test edilir bilmem. şu anda 1,94 -1,95 deyiz. benim gönlüm 1, senaryodan yana , zaman gösterecek....
    senaryo 1 ve 2 için göz kanatan paint terk çalışmam alttadır :

3. Paylaşımlarınız için teşekkürler.Bende 2. formasyondayım, ne zaman 1,97 hatta 2,00 üzeri kalır tamam derim.

4. Senette 2-3 iş günüdür alıcı Garan son 2 iş günü realizasyon zamanı yapmakta ) 1,87 sevyelerine kadar işler olabilir-1,92 kırıldıktan sonra!Uçan kaçan 1,45-1,70 bandında oldu hayırlı olsun! 2.00 üstü kalıcı olmadıkça 1,84 -2,00 bandında salınır! Saygılar.

Ytd.Değildir.

5. AKFGY - Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Hamdini hamdini dastana
    danalar girmiş bostana
    Kov bostancı danayı
    Yemesin çanağı

Eeee eeee eeee...
    Uyusun da büyüsün...

Hamdi yivrım , iyi bayramlar...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Kovun bostancılar danayı yemesin çanak çömleğinizi bu midikli senette ) Huu asıl manüpülatörleriniz işlem yapmayınca senette işlem dahi olmuyor!Bir ben yapıyorum hee!! ) (Bana verip benden alıyorlar ) )Gerçekten sığ mı sığ suni olarak haberler ile yukarı çekilir ayrı!Ancak piyasa gerçek ilgisi sıfır!Gerçek manüpülatör senedi! Nededysek o 1,84 max 2,00 bandı patron hareket etmez ise yukarı! Saygılar İyi Bayramlar!

7.  Alıntı Originally Posted by MOBIUSSOROS Yazıyı Oku
    Kovun bostancılar danayı yemesin çanak çömleğinizi bu midikli senette ) Huu asıl manüpülatörleriniz işlem yapmayınca senette işlem dahi olmuyor!Bir ben yapıyorum hee!! ) (Bana verip benden alıyorlar ) )Gerçekten sığ mı sığ suni olarak haberler ile yukarı çekilir ayrı!Ancak piyasa gerçek ilgisi sıfır!Gerçek manüpülatör senedi! Nededysek o 1,84 max 2,00 bandı patron hareket etmez ise yukarı! Saygılar İyi Bayramlar!
    Yazdıklarımızı öne alalım biri gelmiş reklam basmış foruma yöneticimiz siliverin bir zahmet şu reklamları

8. arkadaşlar son 45 günlük yükselişin tek bir nedeni var oda yabancı alımları % de 1,3 olan yabancı takası 10 gün önce %11,43 oldu 10 günden beri yabancıların ne alımı nede satımı var,peki yabancılar neden almış olabilir sorusuna gelince aklıma tek bir neden geliyor,hamdi akın şirketin tümünü satmak için arayış içinde olması geliyor tabbiki bu benim tahminim yanlışta yorumlamış olabilirim.

Sayfa 40/174 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •