Alıntı Originally Posted by MOBIUSSOROS Yazıyı Oku
Sayın bağkurdan emekli ninja!Sizde tüm olabilecekleri adeta şirket içinden biriymişçesine sıralamışssınız !Bari hangi beklenti ilk önce olacak onu da deyiverin(söyleyiverinde) sizde kurtulun bizde! ) yoksa bukadar beklentiyi sırtımızda taşıyamayacağız 2011 halka arz fiyatına 6 yıl sonra gelmekte nazlanan (tüm bu güya yabancı fon alımlarına rağmen)midikli senette ))
sayın manipülatör mobiussoros, öncelikle şirket içinden biri değilim, emekliyim. sn. freedom aşağı gelirse 1,60 ve 1,30 seviyelerini işaret etmiş alternatif fikir sormuş ben de yukarıyı işaret ettim. siz de zamanlamayı sormuşsunuz ve aslında cevabı vermişsiniz. ben grafik eklemeyi beceremedim siz yapabiliyorsanız eklerseniz iyi olur. şizin de değiniz gibi 6 yıllık bir çanak oluşumu mevcut. kulbu nerden takacaklarına bağlı olarak zamanlama değişir eğer 5 yıllık 1.97 zirvesi ise çanak tamamladı ve şu an kulbu tamamlamak üzereyiz hareketin eli kulağında yani. yok eğer halka azr dan başlayan tepeyle çanak yapacaklarsa 2.20 lerde çanak oluşur ve sonra geri çekilme ile kulp oluşacak sonra tekrar 2.20 ler geçilecek yeni zirvelere gidecek kağıt. ikinci senaryodaki kulp süreci 2,20 lerin ilk test edilme tarihinden sonra 8-10 hafta sürebilir. ama 2.20 ne zaman test edilir bilmem. şu anda 1,94 -1,95 deyiz. benim gönlüm 1, senaryodan yana , zaman gösterecek....