Sayfa 40/440 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon
Arama sonucu : 3516 madde; 313 - 320 arası.

Konu: ULUUN - Ulusoy Un Sanayi

1. Hesapladığım şirket hisse değerine yaklaştığımız için kabaca %60 hisemle vedalaştım son iki günde.eLBETTE EKRAN BAŞINDA DURUYORSANIZ ÇOK DAHA ÖNCE DÖKÜLMÜŞTÜR ÇOĞUMUZ.Yüz milyon dolardan bahsediliyordu haberde satış değeri olarak ,Burada ozaman yazmamıştım hesapladığım değeri.Kimseyi yanıltmak ta istemiyorum.ödenmiş semayemize bölerseniz 8,17 TL civarına geliyor bir lot değeri.Yabancı bu teklifi kabul ediyorsa beklentisi daha büyük olduğundandır.Tek dezavantaj kısa sürede bukadar kazancı cebe indirmek isteyen speğin satış arzusudur.Hemen satmaya kalksa alıcı bulamaz.Bir müddet yatayda bu fiyatlara ky yi alıştırmaya çalışır bence.Ayrıca piyasaya Merkez bankasının para pompalaması(karşılığı olmadan haberleri dolaşıyor)doların buralarda durmayacağı algısı yaratıyor.Yani hisse değeri8.17 nin dahada yukarıya gideceği beklentisini artırıyor.Şayet bu COVID 19 kısa sürede çözülmez ise Temelreisin dediği gibi buğday altın değerinde olur.İnşallah çözülürde biz bu beladan kurtuluruz.Yoksa undan kazanacağımız üç beş kuruşu yemek bile nasip olmayabilir böyle giderse.YTD

2.  Alıntı Originally Posted by kubilayn Yazıyı Oku
    Hesapladığım şirket hisse değerine yaklaştığımız için kabaca %60 hisemle vedalaştım son iki günde.eLBETTE EKRAN BAŞINDA DURUYORSANIZ ÇOK DAHA ÖNCE DÖKÜLMÜŞTÜR ÇOĞUMUZ.Yüz milyon dolardan bahsediliyordu haberde satış değeri olarak ,Burada ozaman yazmamıştım hesapladığım değeri.Kimseyi yanıltmak ta istemiyorum.ödenmiş semayemize bölerseniz 8,17 TL civarına geliyor bir lot değeri.Yabancı bu teklifi kabul ediyorsa beklentisi daha büyük olduğundandır.Tek dezavantaj kısa sürede bukadar kazancı cebe indirmek isteyen speğin satış arzusudur.Hemen satmaya kalksa alıcı bulamaz.Bir müddet yatayda bu fiyatlara ky yi alıştırmaya çalışır bence.Ayrıca piyasaya Merkez bankasının para pompalaması(karşılığı olmadan haberleri dolaşıyor)doların buralarda durmayacağı algısı yaratıyor.Yani hisse değeri8.17 nin dahada yukarıya gideceği beklentisini artırıyor.Şayet bu COVID 19 kısa sürede çözülmez ise Temelreisin dediği gibi buğday altın değerinde olur.İnşallah çözülürde biz bu beladan kurtuluruz.Yoksa undan kazanacağımız üç beş kuruşu yemek bile nasip olmayabilir böyle giderse.YTD
    İşte bu kardeşimiz gibi olun. Kimsenin yazdıklarından etkilenmeyin. Herkes kendi aklına göre işlem yapsın. Bana bakmayın benim malşyet iyi. Taban bile olsa bana komaz. İşime gelir takviye yaparım.
    Olur da düşerse falan bireysel amatör yatırımcı kardeşlerimiz dikkatli olsun, benşm ya da başkalarının yazılarından etkilenmeyin. Bizim ahali hep başkasını suçlamayı sever çünkü)))
    Benim tek amacım kap haberine istinaden patrıionların ortakların şirketi ucuza satmması derken, 100m $ nerde yazıyo kardeşim? Link kaynak atarmısın. 100m $ çok ucuza satarlar eğer bu doğruysa. Ben alıyım diycem o fiyata))) dünyada petrol göçmüş, Un değerlenmiş, virüs ne zaman bitecek belli değilken bu fiyata satılırsa çok üzülürüm inan. Bence o misal %51 i ne denk gelen ne biliyim %60 pay falan dır. Link atarsan sevinirim. İnceliyim.
    Petrol göçtü. Sırada ne var afrikada hindistanda açlık kıtlıkmı? 5g direk olayları mı? Valla komplo teorileri bana eskiden deli saçması gelirdi, bi virüs dünyayı değiştirdi. Ben bu dakkadan sonra hertürlü komplo teorisibe inanırım.
    İnşallah virüs biter diycem lakin Bu Bill gaytes 2021 sonbahardan önce aşı olmaz diyo ki 2015 te bu salgını birebir anlatmış. Video atmıştım.
    Asla yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by temelreisim Yazıyı Oku
    İşte bu kardeşimiz gibi olun. Kimsenin yazdıklarından etkilenmeyin. Herkes kendi aklına göre işlem yapsın. Bana bakmayın benim malşyet iyi. Taban bile olsa bana komaz. İşime gelir takviye yaparım.
    Olur da düşerse falan bireysel amatör yatırımcı kardeşlerimiz dikkatli olsun, benşm ya da başkalarının yazılarından etkilenmeyin. Bizim ahali hep başkasını suçlamayı sever çünkü)))
    Benim tek amacım kap haberine istinaden patrıionların ortakların şirketi ucuza satmması derken, 100m $ nerde yazıyo kardeşim? Link kaynak atarmısın. 100m $ çok ucuza satarlar eğer bu doğruysa. Ben alıyım diycem o fiyata))) dünyada petrol göçmüş, Un değerlenmiş, virüs ne zaman bitecek belli değilken bu fiyata satılırsa çok üzülürüm inan. Bence o misal %51 i ne denk gelen ne biliyim %60 pay falan dır. Link atarsan sevinirim. İnceliyim.
    Petrol göçtü. Sırada ne var afrikada hindistanda açlık kıtlıkmı? 5g direk olayları mı? Valla komplo teorileri bana eskiden deli saçması gelirdi, bi virüs dünyayı değiştirdi. Ben bu dakkadan sonra hertürlü komplo teorisibe inanırım.
    İnşallah virüs biter diycem lakin Bu Bill gaytes 2021 sonbahardan önce aşı olmaz diyo ki 2015 te bu salgını birebir anlatmış. Video atmıştım.
    Asla yatırım tavsiyesi değildir.
    ISTANBUL, April 8 (Reuters) - Turkey's Ulusoy Un, which has ramped up flour production in the face of the coronavirus outbreak, has mandated consulting firm Pragma to explore strategic partnerships including a possible stake sale, two sources close to the matter told Reuters.

One of the sources said the company "might be valued at more than $100 million," adding any stake sale would depend on the offer received.

Ulusoy Un ULUUN.IS and Pragma declined to comment.

The Ulusoy family owns some 75.7% of Ulusoy Un, which started processing wheat almost three decades ago. The other shares are traded on the Istanbul stock exchange, where they initially plunged along with global markets early last month.

But in recent weeks the stock jumped about 66% as more people have remained in homes to stem the spread of the virus, raising the demand for flour. The company's market cap is about 372 million lira ($55 million).

Ulusoy Un recently said it is producing at full capacity and taking all necessary measures to ensure hygiene rules and standards. The source said that, before the coronavirus outbreak in Turkey, it was producing at about 60% capacity.

($1 = 6.7775 liras)

(Writing by Ezgi Erkoyun; Editing by Jonathan Spicer).YTD BAKALIM KAPA DÜŞEN HABER FAKE Mİ.YARIN BELLİ OLUR

4.  Alıntı Originally Posted by kubilayn Yazıyı Oku
    ISTANBUL, April 8 (Reuters) - Turkey's Ulusoy Un, which has ramped up flour production in the face of the coronavirus outbreak, has mandated consulting firm Pragma to explore strategic partnerships including a possible stake sale, two sources close to the matter told Reuters.

One of the sources said the company "might be valued at more than $100 million," adding any stake sale would depend on the offer received.

Ulusoy Un ULUUN.IS and Pragma declined to comment.

The Ulusoy family owns some 75.7% of Ulusoy Un, which started processing wheat almost three decades ago. The other shares are traded on the Istanbul stock exchange, where they initially plunged along with global markets early last month.

But in recent weeks the stock jumped about 66% as more people have remained in homes to stem the spread of the virus, raising the demand for flour. The company's market cap is about 372 million lira ($55 million).

Ulusoy Un recently said it is producing at full capacity and taking all necessary measures to ensure hygiene rules and standards. The source said that, before the coronavirus outbreak in Turkey, it was producing at about 60% capacity.

($1 = 6.7775 liras)

(Writing by Ezgi Erkoyun; Editing by Jonathan Spicer).YTD BAKALIM KAPA DÜŞEN HABER FAKE Mİ.YARIN BELLİ OLUR

..more than $100 million..

5. 150 ye satsın işte Ulusoy abimiz..

6.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    150 ye satsın işte Ulusoy abimiz..
    Ben Kap a yeni düşen bi haber göremedim . Link varsa atarmısınız

7.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    ..more than $100 million..
    eN AZ O FİYAT DİYE BAZ ALDIM .elbette more than isteriz ancak ancak might be diye eklemiş !!!! elin adamı kılı kırk yarıyor.Bizimkisi o fiyata razı olmadık derse gerisini düşünemiyorum..Spec alda turşusunu kur demezmi?DİKKATLİ OLMAK LAZIM.BU HABER HİSSEYİ NEKADAR SÜREDE GÜNDEMDE TUTAR.Hisseyi en yukardan satmak ancak spec seniz mümkün.

8.  Alıntı Originally Posted by kubilayn Yazıyı Oku
    eN AZ O FİYAT DİYE BAZ ALDIM .elbette more than isteriz ancak ancak might be diye eklemiş !!!! elin adamı kılı kırk yarıyor.Bizimkisi o fiyata razı olmadık derse gerisini düşünemiyorum..Spec alda turşusunu kur demezmi?DİKKATLİ OLMAK LAZIM.BU HABER HİSSEYİ NEKADAR SÜREDE GÜNDEMDE TUTAR.Hisseyi en yukardan satmak ancak spec seniz mümkün.
    Haklısınız ama hiçbir beklentisi olmayan hisseler yürüyor kriz olmasa, ortaklık olmasa, hicbirşey olmasa uluun bence bu rakamları görmeli idi fabrika, silo lar bitmiş kâr a yansiyacak artık

EVA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 40/440 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •