Sayfa 40/343 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon
Arama sonucu : 2738 madde; 313 - 320 arası.

Konu: BAKAB - Bak Ambalaj

Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    Bunun benim yazdığım yazı ile ne alakası var. Yönetim kurulunun kimlerden oluştuğu hakkında bir yorumum var mı?

Aselsan'ın ortaklık yapısından bahsedip çoğunluk hissenin TSK Güçlendirme Vakfında olduğunu söyledim. Dolayısı ile yönetim kurulunun değil Vakfın önerdiği temettünün kabul edilmesi gayet doğal dedim.
    Neyse biz hissemize donelim...ayın 10 una kadar en gec 3 aylık kar gelecek...12 sinde temettu 1. taksid var.adamlar temettu ile kalan 1 mılyoncuk hisseyei alacaklar...bence bu nedenle 3 aylık zarar bile gelebilir.bunlardan hersey beklenir.ama ben yınede net alıcıyım yarındandan itibarenn...son kapanıs gunu de az bucuk alıma basladık....
    bu kagıttaki tek endisem kottan cıkması onun dısında 3. dunya savası cıksa sıkıntı değil....ytd

2.  Alıntı Originally Posted by ALİBEYOĞLU Yazıyı Oku
    Neyse biz hissemize donelim...ayın 10 una kadar en gec 3 aylık kar gelecek...12 sinde temettu 1. taksid var.adamlar temettu ile kalan 1 mılyoncuk hisseyei alacaklar...bence bu nedenle 3 aylık zarar bile gelebilir.bunlardan hersey beklenir.ama ben yınede net alıcıyım yarındandan itibarenn...son kapanıs gunu de az bucuk alıma basladık....
    bu kagıttaki tek endisem kottan cıkması onun dısında 3. dunya savası cıksa sıkıntı değil....ytd
    İlk bakışta temettü tarihi ile bilanço tarihinin ilişkili olabileceği akla geliyor. Ancak düşünceleri hisse toplamak ise ve onun için böyle bir yola başvurdularsa yanlış yaparlar. Çünkü hissede kalanların büyük çoğunluğu kötü bilanço sonucu hisse düşerse satış yönünde değil alış yönünde hareket edecek olanlardan oluşuyor.

Mayıs ayı temettü listesi :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Bakab C grubu hisselerınden 300 lot tarafımdan satın alınarak kısa vadeden çok uzun vadeye dönüşmüştür....ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA'nın batısı
    Gönderi
    2,733
     Alıntı Originally Posted by ALİBEYOĞLU Yazıyı Oku
    Bakab C grubu hisselerınden 300 lot tarafımdan satın alınarak kısa vadeden çok uzun vadeye dönüşmüştür....ytd
    Hayırlı olsun ama öyle 300-500 lot sana heç yakışmıyor, çek şöyle 30 bin 50 bin tahta bir alıcı görsün.
    Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
    İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)

Satan var mı kı alalım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA'nın batısı
    Gönderi
    2,733
     Alıntı Originally Posted by ALİBEYOĞLU Yazıyı Oku
    Satan var mı kı alalım
    4.25 e kadar 25.000 lot var çiziver al sana mal.
    Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
    İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)

200 lot daha çok uzun vadeye az önce dönüştü....acelemiz yok borsa düşecek nede olsa çok fırsatlar çıkacak önümüze... Temettuylende alırız gaza gelmeyelim...ytd

Sayfa 40/343 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •