Dünkü aldığının yarısını bugün verdi.
Dün niye alıyon diye sormadık bugün de niye verdin diye sormuycaz.
Taktaci işini bilür
Dünkü aldığının yarısını bugün verdi.
Dün niye alıyon diye sormadık bugün de niye verdin diye sormuycaz.
Taktaci işini bilür
Hamdım Piştim Yandım
Sen borçluluğunu yönetmezsen, herkes deli gibi dolar patlayacak derken dolar borcuna girersen, herkes avaz avaz resesyon geliyor diye bas bas bağırırken, bizim kasap Osman bile resesyon geliyor diye hikaye anlatırken sen borcunu arttırırsan sonra böyle taktacı, tahtacı, oduncu her neyse hikayesini yazarsın. Yok mu bu taktacı Tüpraşta mesela. Birileri mal sahibi olurken, diğer yarısı dert sahibi oluyorsa işte böyle herşeyi taktacıya yorarsınız. Zaten ona yorulmasa böyle olmazdı.
y.t.d.
Günaydın petko severler.
Seanstayım bir el atın abiler, haydin itekleyelim şunu
Hamdım Piştim Yandım
Seveni çok olunca, aldım sattımcıları geldikçe ve gittikçe haliyle bu hareketler normal oluyor. Ytd
İyi oluyor güzel oluyor, trade ederek bağri ihya olalım
Hamdım Piştim Yandım
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Aslında alıp götürmek istese götürür. Arkasına bakmaz bile ama oyuncu çok olunca oduncu oluyor.. ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
At sahibine göre kişnermiş, bizim beygirde büüyle hep suyuniçinde napalım huyu bu
İyi ponciklemeler
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri