Sayfa 40/117 İlkİlk ... 3038394041425090 ... SonSon
Arama sonucu : 931 madde; 313 - 320 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bu sporu yapıyorsun badem spor
    açığa satış var , içerden bilgi alma var , karşı ayak var, fonlarla paslaşma var ne güzel tezgah
    Kchol ile Asels fiyatı eşitlendi
    Kulakları çınlasın akcay abi olsaydı sorardık. hankisine basalım ikili ganyanda derdük
    Hamdım Piştim Yandım

Stopaj kararı TCMB'nin aldığı bir karar değil, demişti yanlış hatırlamıyorsam televizyonda bir uzman. Bundan önce 1 Şubat'ta artırılmış stopaj.

3.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Stopaj kararı TCMB'nin aldığı bir karar değil, demişti yanlış hatırlamıyorsam televizyonda bir uzman.
    bu muhtemelen teknik olarak da böyledir herhal.
    hangi kazancın ne kadar vergilendirileceği maliye alanı gibi.

Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    bu muhtemelen teknik olarak da böyledir herhal.
    hangi kazancın ne kadar vergilendirileceği maliye alanı gibi.
    1 Şubat'taki grafiğe baktım, BİST dengelenmiş sonra yüzde on kadar yukarı gitmiş... Anlaşılan perşembe günü alınacak faiz kararı ve sonrası yapılacak açıklamalar önemli olacak.

Bozkurt abi ve ben ihtiyacımız olmayan parayı yatırım olarak kullandığımız için cesur davranabiliyoruz yani yatırımımız boşa gitse bile çoluk çocuğumuza karşı şükür olsun aciz içine düşmeyiz.

6.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Bozkurt abi ve ben ihtiyacımız olmayan parayı yatırım olarak kullandığımız için cesur davranabiliyoruz yani yatırımımız boşa gitse bile çoluk çocuğumuza karşı şükür olsun aciz içine düşmeyiz
    Bozkurt reisim hünkârımin arsayı altınları satıp viob da gara oğlanlara ziyafet çekmişliği vardır. Viobcu olupta çok nadir ziyafet çekmeyen

7.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Bozkurt abi ve ben ihtiyacımız olmayan parayı yatırım olarak kullandığımız için cesur davranabiliyoruz yani yatırımımız boşa gitse bile çoluk çocuğumuza karşı şükür olsun aciz içine düşmeyiz
    Çocuklara miras kalır abi, ihtiyacın olmuyan parayı yatır, korkma
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bozkurt reisim hünkârımin arsayı altınları satıp viob da gara oğlanlara ziyafet çekmişliği vardır. Viobcu olupta çok nadir ziyafet çekmeyen
    İnanmam abi, olumlu anlamda diyorum, çok hesapçıdır kendisi; olmalı da çünkü baba olmak zor iş.

Sayfa 40/117 İlkİlk ... 3038394041425090 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •