Yeni arkadaşlar da alışacaklar bu hareketlere. Uyusun da büyüsün SPK
YTD
Yeni arkadaşlar da alışacaklar bu hareketlere. Uyusun da büyüsün SPK
YTD
Bir hisse için normal şartlar altında olumlu denebilecek her şey gerçekleşmesine rağmen hisse fiyatları bu ise çok ciddi açıklamaya muhtaç bir durum olduğunu değerlendiriyorum.Vertu hissesinde bilmediğimiz bir olumsuzluk inşallah yoktur.Asla yatırım tavsiyesi değildir.
Sadece kısa bir yorum yapıcam takaslara bakın sadece tacirler 2 hafta 1 milyon lottan fazla 2.46 ortalama ile aldı gedik 250 bin lot 2.37 ortalama ,le 2 ay önceki ata nın alışları zaten manyak bence bu hissede manyak bir hareket öncesine benzer işler yapılıyor zor hisse ama çok ucuz ve beklentisi çok yüksek dayanabilen kazanacak bence
3 ayda aldığını 3 saatte veren (-%5.20) bir hissenin sahibi, yöneticisi acaba Japonya'da olsaydı kaç sene utancından evden dışarı çıkmazı? 50 Bin endekste 5 TL iken 110 binde 2 TL olan hissenin sahibi G.Korede olsaydı, davar otlatma işi bulabilir miydi? Başka sorular... Aynı soruları Japon SPK sının başındakiler için de çeşitlendirebiliriz.
Eğlenelim arkadaşlar, eğlencenin büyüğü burada. Körler sağırlar, birbirini ağırlar... Şu mübarek günde tek hayır lafı iştmeyeyecekler. Onların keseleri dolu olsun, ne diyem? İğrenç bir hafta sonu daha bıraktılar bizlere... Çıkar aheste aheste...
YTD
Arkadaslar yaklasik 2 senedir tasidigim bu kagidi dun itibariyle 2.52 fiattan sattim , maliyetim cok yuksekti bu 2 senede maliyetimi 2.22 ye dusurmustum , zor kurtuldum dun sasa ve metro aldim . Garip bir burukluk var icimde duserse gene donerim ilerde. Hepiniz hakkinizi helal edin . dile kolay 2 sene .. YTD .
Sn mesutss maliyeti iyi düşürmüşssün bravo.Umarım kazancın bol olur.Saygılar
Şunu hiç aklinızdan çıkarmayın,özellikle yeni kurbanlar hiç çıkarmasın ;
BU HİSSE NE ZAMAN YÜKSELİRSE ANLAYINKİ MAL ÇAKIYORLAR VE ERTESİ GÜNLERDE TEKRAR İNİŞ BAŞLAYACAKTIR..1 senedir hep bunu yapıyorlar + olarakta kesinlike şu olacak bu olacak hisse yükselecek diye beklentide olmayın çünkü beklentileri sadece millete mal geçirmek için kullaniyorlar..İSTİKRAR SIFIR SIFIR SIFIR.
Yer İmleri