Sayfa 400/1002 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500900 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 3,193 - 3,200 arası.

Konu: Viop XXXVIII

Bulgarilardan acil yardım çağrısı geliyor.
    Arada kalmışlar evlerine dönemiyorlarmış.
    Türkolar biraz dolar ateşlesin diyorlar.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

2. endeks %61.8 fibo ve 50 mav.desteğinde tutundu

3. Geçen yemekciye yazdım bunu ipin ucu burda kopar..
    İzleyelim..
     Alıntı Originally Posted by uptrend Yazıyı Oku
    endeks %61.8 fibo ve 50 mav.desteğinde tutundu
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sen daha iyi bilirsin sindoma abi, ben çevremde olanları analez ediyorum sonrada genellemeye oranlayarak tahmin ediyorum. Bankalardan açıklamalarda geliyor, dem e oldukça talep fazla diyorlar,
    Onlardan başka hiç kimse bir bok bilmiyor , 1 hafta önce burada katar 24 anlaşmış diye yazılar konuluyordu , gazetelerde , sosyal medyada ne oldu dolar bam bam aşağı algı ne oldu 24 de kaldı, borsa ne oldu bam bam aşağı algı nerde kaldı 3000 de,
    ben burada şunu dile getirdim bir ellerinde dolar bir ellerinde borsa bu yüzden bu iki oyunda onlardan başka kimse ne olacağını bilmiyor , bizler sadece oyun okumaya çalışırız , haftaya perşembe günü veriler yayınlanır bakarız arkadan satılan dolarmı, halk mı, bademcuk mü onu görürüz.Ama bol bol hikaye duyarız ozamana kadar.
    kolay gelsin

5. Ağa coin piyasasında da acayip talep var malûm orada da terso durum var
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ucuzluğu görünce millet saldırıyor, yılanoğlunu 11 altında çok alan oldu, tabii gram altuna da çok müşteri geldi, gramını 650 gaymeden topladı herkeş, tabii bistte ucuzlayınca millet oradanda ücbej paket hisse aldı. Vatandaş alıyor şahit abi ondan dolayı düşüş olmuy
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Ben temettüler zamanına kadar kurlar böyle kalırsa gelecek tüm temettüleri de kademeli dövize sokarım. Eurobondlardan gelecek dövizleri de asla bozmam.
    Ben, döviz cinsinden kazanan ve temettü dağıtan şirketlere sokarım yine borsada
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

7.  Alıntı Originally Posted by uptrend Yazıyı Oku
    endeks %61.8 fibo ve 50 mav.desteğinde tutundu
    Endeks dolardaki hareketin öncesinde çöktü. Dolar pazartesi düştü.
    Endeks gene önden toparlanacaktır. Dönüş yukarı yöne olmaya başlayınca doların da o rakamlarda dengeleneceğini yada biraz yukarı çıkabileceğini düşünüyorum.
    Ocak ayı MB toplantı haftası da doların rotası nasıl olacak göreceğiz.

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Onlardan başka hiç kimse bir bok bilmiyor , 1 hafta önce burada katar 24 anlaşmış diye yazılar konuluyordu , gazetelerde , sosyal medyada ne oldu dolar bam bam aşağı algı ne oldu 24 de kaldı, borsa ne oldu bam bam aşağı algı nerde kaldı 3000 de,
    ben burada şunu dile getirdim bir ellerinde dolar bir ellerinde borsa bu yüzden bu iki oyunda onlardan başka kimse ne olacağını bilmiyor , bizler sadece oyun okumaya çalışırız , haftaya perşembe günü veriler yayınlanır bakarız arkadan satılan dolarmı, halk mı, bademcuk mü onu görürüz.Ama bol bol hikaye duyarız ozamana kadar.
    kolay gelsin
    O zaman 24 diyenlerin karşı grubu şu an 9 diyor
    Arayı bulmak lazım

Sayfa 400/1002 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500900 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •