Sayfa 398/1002 İlkİlk ... 298348388396397398399400408448498898 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 3,177 - 3,184 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1. TCMB artık 11:00 vatandaş kuru ve 15:00 şirket kuru açıklayacak gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Allah şahit...11-12 lerden sonra buradan dolar, altın daha da çıksa ne olacak, ülke batsa, biz kazansak ne olacak dedim hep..azar azar satın dedim...hatta biraz serzeniş de aldım, sattık, daha da çıkıyor diye. Muhalif yapım bilindiği için de satın dediklerim genelde lafımı dinlediler.

Şimdi ise, aman diyorum..artık 13 tl altında dolar molar satılmaz..hatta olur da 10 tl altına inerse yine kademe kademe almaya başlayın...karınca misali, 3-5 artık kaç kişiye etki edebiliyorsak..artık, bu iş başka bir mecraya dönüştü...resmen 3-5 yandaşla birlikte koca ülkeyi soyuyorlar...ayrıca 8 den doları kimler aldı bunlar da belli olur ileride, 8 den alıp 18 den satmak, güzel ticaret!!!
    Ben temettüler zamanına kadar kurlar böyle kalırsa gelecek tüm temettüleri de kademeli dövize sokarım. Eurobondlardan gelecek dövizleri de asla bozmam.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    doları nasıl 11 liranın üstünde tutabiliyorlar anlamadım.
    Ucuzluğu görünce millet saldırıyor, yılanoğlunu 11 altında çok alan oldu, tabii gram altuna da çok müşteri geldi, gramını 650 gaymeden topladı herkeş, tabii bistte ucuzlayınca millet oradanda ücbej paket hisse aldı. Vatandaş alıyor şahit abi ondan dolayı düşüş olmuy
    Hamdım Piştim Yandım

SPOT kapanış,

5. Çok tehlikeli oyunlar dönüyor bakalım sonu ne olacak.Bugunkü kadar yorucu gün yaşamadım biraz onlar dövdü biraz biz
    kolay gelsin.

6. 2000 den gelen aylık bazlı grafik. 10,20 altına bırakmadılar. Bırakırlarsa tablo biraz daha karamsar olacak. Ben kişisel olarak buralarda dip yapacağını düşünüyorum

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ucuzluğu görünce millet saldırıyor, yılanoğlunu 11 altında çok alan oldu, tabii gram altuna da çok müşteri geldi, gramını 650 gaymeden topladı herkeş, tabii bistte ucuzlayınca millet oradanda ücbej paket hisse aldı. Vatandaş alıyor şahit abi ondan dolayı düşüş olmuy
    Bu olanları nereden gördün
    bankalara sorarsan yeni modele bayağı talep varmış,
    pompacılar 9.0-9.50 diyip davul çalıyormuş,
    hatta yeni model bizi bozmasın diye ihracatçı haber göndermiş köroğluna
    haftaya perşembeye kadar hikaye çok olur resmi rakama bak bozkurt.

Bence merkez mb sı
    Herkes uyuyunca dolar sisteminin fişini kendisine bağlasın.
    Pompalasın
    Çabuk düşer.
    Bunu bir kaç gün yapsa dolarcı kalmaz.
    Her gece 1 lira düşürsün.
    Sonra 0 ra getirip doları yok etsin..
    Başımıza ne geldiyse abd yi bulmalarından sonra geldi.. Ne güzel akdenizde yaşıyorduk..dolar derdimiz de yoktu.
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Sayfa 398/1002 İlkİlk ... 298348388396397398399400408448498898 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •