Sayfa 397/1002 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497897 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 3,169 - 3,176 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1. Allah şahit...11-12 lerden sonra buradan dolar, altın daha da çıksa ne olacak, ülke batsa, biz kazansak ne olacak dedim hep..azar azar satın dedim...hatta biraz serzeniş de aldım, sattık, daha da çıkıyor diye. Muhalif yapım bilindiği için de satın dediklerim genelde lafımı dinlediler.

Şimdi ise, aman diyorum..artık 13 tl altında dolar molar satılmaz..hatta olur da 10 tl altına inerse yine kademe kademe almaya başlayın...karınca misali, 3-5 artık kaç kişiye etki edebiliyorsak..artık, bu iş başka bir mecraya dönüştü...resmen 3-5 yandaşla birlikte koca ülkeyi soyuyorlar...ayrıca 8 den doları kimler aldı bunlar da belli olur ileride, 8 den alıp 18 den satmak, güzel ticaret!!!
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Ula milletin dolarda ters kalacağı hiç aklıma gelmezdi.. hemde yüzde 70-80.. hani 10-15 olurdu da boyut baya büyük. Piyasa çok tehlikeli..

Ev satıp dolar/altın alan mı dersin, araba satıp alan mı dersin, birikimiyle alan mı dersin.. çevremde herkes almış..
    Almayan zaten parası olmayanlar..

Ülkece dolar çıksın duasına çıkılmış. Tarihte bir ilk yaşıyoruz sanırım.. bu nasıl ters düşürme yarabbim... Çok su götürür bu iş onu biliyorum ama..
    evet yıl içinde dolar alanlar terste kaldı...

yalnız bu demek değildir fiyatlar düşecek...

ticari hayat tarafı sıkıntılı...c.b düşük faiz yüksek kur çin modeli dedi...

ticari tarafta herkes stok yaptı...

kağıtçılarda özellikle çıkacak diye herkes bir yıllık stok olmuş...

metal işi yapanlardada öyle...

piyasanın kendine gelmesi 1 yılı bulur...

3.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    %99 u kandıramayacaksınız, ne kadar uğraşırsanız uğraşın...eğer az biraz katılım istiyorsanız, buradan doları 13 e getirirsiniz..yoksa 11 lerde kendi kendinize çalar oynarsınız, millet yakında bankadan fiziki olarak da çekmeye başlar.
    Rakamlar da benzer durumu gösteriyor zaten yine harıl harıl rezerv satılıyor sırf sistem tuttu başarılı olmak için. Hatta eminim ama ispat edemem CB konuşurken her zaman artan doları bugün ki konuşması esnasında düşürmek için rezerv satılmıştır.
    Dövizin düşmesini vatandaş olarak isterim ama doğru olan yöntem bu muydu emin değilim.
    Ayrıca dövizi olan biri sadece dövizde durarak da parasını eritir. Doların da etkilendiği ABD enflasyonu var sonuçta. Doları olan birçok kişi de dolar vadeli de parasını tutuyordur.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    ben enflasyonun sebebi faiz sanıyordum...ama KaraKemal bizi aydınlattı...enflasyonun sebebi dolarmış arkadaşlar...suçluda vatandaşmış...vay anasına lan enflasyonun sebebi de vatandaş oldu yani...

5. Kadir bey derki;

Topu topu 25.000 aktif işlem yapan viop yatırımcısından 5.000 kişi game over olmuş!

5 günde 25 milyar tl azalış.

6.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Allah şahit...11-12 lerden sonra buradan dolar, altın daha da çıksa ne olacak, ülke batsa, biz kazansak ne olacak dedim hep..azar azar satın dedim...hatta biraz serzeniş de aldım, sattık, daha da çıkıyor diye. Muhalif yapım bilindiği için de satın dediklerim genelde lafımı dinlediler.

Şimdi ise, aman diyorum..artık 13 tl altında dolar molar satılmaz..hatta olur da 10 tl altına inerse yine kademe kademe almaya başlayın...karınca misali, 3-5 artık kaç kişiye etki edebiliyorsak..artık, bu iş başka bir mecraya dönüştü...resmen 3-5 yandaşla birlikte koca ülkeyi soyuyorlar...ayrıca 8 den doları kimler aldı bunlar da belli olur ileride, 8 den alıp 18 den satmak, güzel ticaret!!!
    Çok güzel tespit üstat. ..

7. doları nasıl 11 liranın üstünde tutabiliyorlar anlamadım.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    doları nasıl 11 liranın üstünde tutabiliyorlar anlamadım.
    dün bir arkadaş söylemişti 50 defa müdahale yani dolar satış yapmayla dengede tutuyorsa

Sayfa 397/1002 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497897 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •