Sayfa 400/400 İlkİlk ... 300350390398399400
Arama sonucu : 3195 madde; 3,193 - 3,195 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

1. 'Burası daha ucuz' dedi: Ünlü manken Türkiye'den taşınıyor!

Ünlü model Simge Ünal, Dubai'ye taşınmak için hazırlıklara başladı. "Dubai, İstanbul'dan daha ucuz" diyen Ünal, Bodrum ve İstanbul'daki fiyatlarla yaptığı kıyaslamayla dikkat çekti.

"Bodrum2da lahmacun fiyatının sezonda 2 bin 500 liraya çıkacağı söyleniyor. Dubai'de 750 liraya yedim. Burası dünyanın en lüks yeri olmasına rağmen...

O yüzden Dubai'ye taşınma kararımda zorlanmayacağım çünkü daha ucuz. İstanbul'da lüks bir yerde kahve 500-600 liraya satılırken, Dubai'de 400 lira.

Ülkemiz çok güzel ama fırsatçılık yapılıyor.

https://www.cumhuriyet.com.tr/magazi...iniyor-2403876

Mankene bak Bodrum'da ki lahmacun İstanbul'da ki kahve fiyatı için memleketi terk ediyor.

Oysa biz, kendisi için hiç bir şey istemeyen Çanakkale'de şehit olan dedelerimizin torunlarıyız.

Hepsine sevgi ve saygı ve minnetle.......

"Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır.

Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim."

Gazi Mustafa Kemal Atatürk
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,228
    Zat ne diyor,ahtabotun kollarını kesiyoruz...imamoğlu operasyonu zat trampetlen konuştuktan sonra neden oldu ?özgürde bunu dile getirdi talimat alındı danışıldı operasyon yapıldı diyor,manidardir,çünkü trampet kurnaz,yeni seçilecek bir adam başlarına bela açar hesabını gör demiştir,eşbobluk kolay değii,böl,parçala dağıt,sistem bu...

3. Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Sayfa 400/400 İlkİlk ... 300350390398399400

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •