Sayfa 402/1001 İlkİlk ... 302352392400401402403404412452502902 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 3,209 - 3,216 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1.  Alıntı Originally Posted by alidimitri Yazıyı Oku
    Ben en son 165K bağladım %13.5 den KKM ye TL getirisi 100.800 TL olup, ben döviz opsiyonu tercih ettim ve %6.5 de 2100 doları peşin aldım. vade sonunda dolar bu seviyelerde olursa banka dehşet kar edecek (+3500 dolar kadar) ama dolar yükselirse ve artık işte strike denen 19.26 nın üstüne çıkarsada banka bu işten zarar edecek.
    Ben ise %6.5 dan dolarımı risksiz bağlamanın tadını çıkaracağım
    vadeye kalan gün 70...
    hangi banka hocam sizin miktar yüksek olduğundan mı %6,5 gibi bir opsiyon sundular?

cvplar burganbanka 50 bin gayme imiş

Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    bu işte bir risk görüyormusunuz?
    dovız ,opsiyon (swap) işi zaten eskiden beri var,burda KKM nin buna baglanacagı ile ilgili bir yasa vs varmı ,acık olan nokta bu.

3.  Alıntı Originally Posted by alidimitri Yazıyı Oku
    Hesap yanlışınız var sn virtue
    Şöyle ki öncelikle ON aylıkta açıkta para bırakmıyor
    Günlükte ise %26 veriyor ve açıkta para bırakıyor ki o da ayarlarsanız paranın 100 de 2 si 250 binde 5 bin TL) yani ana paranın %98 i günlük %26 dan nemalanıyor ve bunuda aylık bileşiğe vurduğumuzda %26.1 e denk geliyor...
    Yanlışım var ise düzeltin lütfen...
    250 binde 5 bin açıkta bırakıyor, ancak 1 M da 35 bin miş sanırım. Yani para büyüdükçe açıktaki miktar da artıyor.
    Her gün satıp tekrar almıyorsanız bileşik faiz de olmayabilir.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    dovız ,opsiyon (swap) işi zaten eskiden beri var,burda KKM nin buna baglanacagı ile ilgili bir yasa vs varmı ,acık olan nokta bu.
    Yasaya gerek yok.finansal bir islem.opsiyonu her turlu yatirim aracina yaparsiniz.burdan alirim ,burdan satarim gibi.

5.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    bu işte bir risk görüyormusunuz?
    Hayır risk sıfır. Dcd olsa opsiyonun uzun n bacağının riski müşteride yani bizde ama burada dövizden dönen KKM OPSİYONU söz konusu olup uzun bacak riski hazine ve merkez bankasına yüklenmiş durumda maalesef
    ALDIĞIM HİSSEYİ DÜŞÜRMEYE ÇALIŞANIN DEFTERİNİ DÜRERİM... YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

Faiz günlük olarak üstüne koyarak işliyor zaten..sat-al yapmaya gerek kalmıyor. Siz nkolay bono gibi sandınız sanırım.
     Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    250 binde 5 bin açıkta bırakıyor, ancak 1 M da 35 bin miş sanırım. Yani para büyüdükçe açıktaki miktar da artıyor.
    Her gün satıp tekrar almıyorsanız bileşik faiz de olmayabilir.
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. ALDIĞIM HİSSEYİ DÜŞÜRMEYE ÇALIŞANIN DEFTERİNİ DÜRERİM... YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

Sayfa 402/1001 İlkİlk ... 302352392400401402403404412452502902 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •