Sayfa 402/760 İlkİlk ... 302352392400401402403404412452502 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 3,209 - 3,216 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

1. Gelmiyor,al firsati vermiyor

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Artık hiç alamazsın, dövizin düşmesi biliciyi uçurur.

Bilici bedavadan biraz pahalı

Alıntı Originally Posted by cumba kuka Yazıyı Oku
    Gelmiyor,al firsati vermiyor

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : kazankazan; 14-09-2018 saat: 10:09.
    Asla yatırım tavsiyesi olamaz

Öyle de, bunu sanki sadece biz biliyormuşuz gibi bir his oluşuyor bazen bende.
    Baksana, arada yaptığı ataklar hariç sürünmeye devam ediyor hala...
    "Ya bir yol bulacağız ya da bir yol açacağız"

4. Lanet olsun dedim verdim. Bugün çıkmayacaksan ne zaman çıkacaksın.

Ben, az daha sebredeyim diyorum. Birçok iyi hisse sürünüyor. Buna özel değil. Yoksa kar-zarar bakmadan satardım çoktan.
    Bu çeyrek sonuna kadar beklerim en fazla. Bilançoya kadar gitti gitti. Sonrasında vedalaşacağım.
    Yeter artık. Başka kağıt mı yok Bist'te?

6. 46 milyon TL döviz açığı var. Dövizin %10 artışında 4,6 milyon TL zarar yazıyor. Döviz 2. çeyreğe göre yüzde 40 arttı. Bu da 4,6*4=18,4 milyon TL kur farkı zararı demek 3 çeyrekte. Şirketin karına göre büyük rakam. Nasıl kar yazacak gerçekten büyük soru işareti.

Ama satışları da döviz üzerinden. Buradan ciddi kar yazabilir. Borçtan gelecek eksiyi yine kapatabilir bugüne kadar olduğu gibi.
    Tabi bir de şöyle bir durum var. TR sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Dövizin ani çıkışından dolayı satışlar 3. çeyrek bıçak gibi kesilebilir.
    Bilançolar gelince göreceğiz ak ile karayı.
    Bu kağıt ne zaman fiyatlayacak gelen o güzelim bilançoları bilemedim doğrusu.

8.  Alıntı Originally Posted by Mausolos Yazıyı Oku
    Ama satışları da döviz üzerinden. Buradan ciddi kar yazabilir. Borçtan gelecek eksiyi yine kapatabilir bugüne kadar olduğu gibi.
    Tabi bir de şöyle bir durum var. TR sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Dövizin ani çıkışından dolayı satışlar 3. çeyrek bıçak gibi kesilebilir.
    Bilançolar gelince göreceğiz ak ile karayı.
    Bu kağıt ne zaman fiyatlayacak gelen o güzelim bilançoları bilemedim doğrusu.
    Yurtdışına grup şirketi üzerinden satıyorlar diye biliyorum. 3 milyon dolarlık otel kredisi kaldı kur riski olarak görebiliriz. Buda dövizin artmasıyla kar marjı artıyor gibi. 6 aylıkta marj artmıştı sanırım.

Yatrım tavsiyesi değildir.

Sayfa 402/760 İlkİlk ... 302352392400401402403404412452502 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •