Bu troller herhalde başka başka isimlerle giriyorlar...Reha beyi göreve çağırıyoruz..
Onların hakkından o geliyordu.[emoji3][emoji3]
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu troller herhalde başka başka isimlerle giriyorlar...Reha beyi göreve çağırıyoruz..
Onların hakkından o geliyordu.[emoji3][emoji3]
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Beyler bu piyasanın en büyük batakları EW cilerdir hani bilginiz olsun.
Merhmet abi atmış iyi güzelde o grafiği çizen kimse kafasına göre çizmişte çizmiş o iş öyle nanay yani.
Beklenti 5,47-5,39 tamamda yok indirdim 5,50 ye çektim 5,68 e ordan vurdum 5,30 a abiyane tabrle ha sektirsin ******** ulan bir tanrı birde pala dışında o dalgaları öngörecek adam yok piyasada.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Ben hala "aktif" kelimesi hangi anlamda kullanıldı ordayım.
Kurarsın ve aktif'tir, kurmazsın aktif değildir.
Kurarsın ama aktif değil diye geçinirsin, peki bunu ABD tarafı yer mi
İstediğin yere çek dur.
Bu olayda da "papaz olayındaki gibi" son hamleler yapılmadan, her yorum hava da kalacak gibi duruyor.
Learn to sit back and observe, Not everything needs a reaction.
Bu düşüşü öngörenler var hani finansal tezler var elemanın 10 grafikten 5 i çalışır 5 i patlar. Puştun bizde tutturacağı tuttu ama o adam bile 5,70 den dolar aldı 5,50 gelirse gene kademeliycem diyor ama öyle yok orasından burasında döner tavuk döner abi o iş yaş. Sen batarsın adam anaaa bu a dalgası değilmişde xwyz miş der battığınla kalırsın abi.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
https://twitter.com/FinansTezlerim/s...772739/photo/1
adamın şunu attığı zaman 21 mayısdı.
aşağıdaki 11 haziran
https://twitter.com/FinansTezlerim/s...96278877020162
![]()
Ston...
Ekonomi de siyaset gibidir...
Süleyman Demirel rahmetli derdi : Dün dündür, bugün bugündür...
Hepsinin de gerekçesi hazırdır..
Yersen tabi.
Yer İmleri