Sayfa 403/1001 İlkİlk ... 303353393401402403404405413453503903 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,217 - 3,224 arası.

Konu: Viop XXXVII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    kimdir bu adam? nasıl birisi acaba? yıllarıdır metin feyzioğlu duyduk hep...tıpkı TOBB başkanı gibi...hiç koltuktan ayrılmıyorlar...garip ülke...

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    euronews Türkçe
    @euronews_tr
    ·
    1 sa
    Türkiye Barolar Birliği'nin yeni başkanı seçilen Erinç Sağkan: "Bugün itibarıyla artık TBB'nin kapıları tüm avukatlara ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, dışlamadan açık olacaktır"

Başkanıda tebrik edelim.

2. Yengec Ali diye bahsettigin kisi su arkadasini yanlislikla oldurup cezavinde yatip cikan degilmi kisa boylu
     Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Adamsın... yengeç kerim var Taşucunda büyük ihtimalle orada yediniz..devlet yatılı eski hilton otel yolunda....bak bu yengeç işinden köşeyi dönen arkadaşım var lakabı yengeç ali..mersin ilinde ki tüm yengeçleri o verir...
    Vallah çok sevindim ağzının tadını bilen birini görmek burada..
    Aklınızda olsun İncekum da nevzat dayının yeri varm.olur da gidersen orada bir levrek ye hocam.. saygılar..

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sindoma bu yazdigin yerler iyi guzelde
    Gercekten silifke cok farklidir . asgari ucretli kisi bu dedigin yerlere ulasamaz ama silifkede asgari ucretli kisi cok rahat yengec yer
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

3.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Bu saydığınız yerde vereceğiniz fiyatlara bizim orda kilo yersiniz eminim[emoji6]
    Yaz yengeç sever 3 oldu..
    Sayın sindoma çok sürpriz adamsın

Oyunagelen bende süpriz çoktur , hayatta süprizlerden kurulu değil mi

4. Arkadaşların Silifke de mi..yoksa toplaşıp mı gidiyorsunuz..
    Ben Silifke de tanınmış bir aile mensubuyum .. büyük ihtimalle tanırım tanırlar..
    Silifkeyi bilen biri ile geziniz..daha güzel şeyler de var...
    Yarasın kolay gelsin
     Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Ben son 2 yildir artik surekli mersindeyim . 15 gunde bir gelir giderim silifkeye arkadaslar ile 2 kadeh atmaya
    Silifke yengec ve sosu ben yazacaktim sen yazmissin o osun tadi bir baska Comada zengin yemegi silifkedde gariban yemegi aradaki fark bu

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Oyunagelen bende süpriz çoktur , hayatta süprizlerden kurulu değil mi
    Sindoma saydigin yerlere gelir duzeyi asagida olanlar gidip yiyemez ama silifkede dedigim gibi siradan bir yiyecektir
    Her yerde yedim ama silifke tasucu burasi farklidir ortami farklidir, tadi farklidir , birasi farklidir ,sosu farklidir yiyen kisiler farklidir

6. Yok öyle biri gerçekten var ama o bahsettiğin benim dediğim ile alakası yok .
    Yengeç Ali üniversite mezunu..mezun olduğu bölümün işini yapmıyor bu işi yapıyor..
    3 restaurantları var..
    Aile ile gidilebilir..
    Silifke merkez dört yol da Taşucu sapağı na dönüp karayolları tam karşısında..
    Binbirgece restaurant..
    Birde mersin merkezden gelirken Silifke girişte 22 harfli ile arap birşeyin yeri vardı o da iyidir..
    Dükkan isimleri değişiyor yav
     Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Yengec Ali diye bahsettigin kisi su arkadasini yanlislikla oldurup cezavinde yatip cikan degilmi kisa boylu

Sindoma bu yazdigin yerler iyi guzelde
    Gercekten silifke cok farklidir . asgari ucretli kisi bu dedigin yerlere ulasamaz ama silifkede asgari ucretli kisi cok rahat yengec yer

7. Foreks Haber
    @ForeksTurkey
    ·
    25d
    Erdoğan: Siyasi özgürlük ile ekonomik özgürlük madalyonun iki yüzü gibidir. Biri olmadan diğeri anlamsızdır. Ekonomide refahı yaygınlaştıracağız

Ne diyorsunuz doğrumu söylüyor

8. Ben %50 mersin %50 gazipasa olunca silifkede hem akrabalarim cok hemde tanidiklarim
    Silifkede taninmis bir ailenin ferdi isen ben kesinlikle taniyordumdur
    Mesela yazlari bazen gokbelen e giderim miss gibi mangal uzerine birde cam tatlisi yemeye bayilirim

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Arkadaşların Silifke de mi..yoksa toplaşıp mı gidiyorsunuz..
    Ben Silifke de tanınmış bir aile mensubuyum .. büyük ihtimalle tanırım tanırlar..
    Silifkeyi bilen biri ile geziniz..daha güzel şeyler de var...
    Yarasın kolay gelsin

Sayfa 403/1001 İlkİlk ... 303353393401402403404405413453503903 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •