Sayfa 402/1001 İlkİlk ... 302352392400401402403404412452502902 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,209 - 3,216 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. İçki kullanıyor iseniz..gurmelik takılıyor iseniz.. yengeç gördüğünüz görebileceğiniz en iyi mezedir..
    Hatta yengece alışır iseniz balık yemezsiniz..
    Biz genelde kendimiz temizler yeriz ama şimdi buna vakit yok..
    Neyse aklınızda olsun içkinin yanında en iyi mezedir net..

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Nerede yersen ye hepsi hikaye
    Silifke yada tasucunda siradan bir birahaneye girip yedigin zaman tadida keyfide farkli coma ya senede 1 kere yada omrunde 1 kre giden insanlar yengec masalarina geldigi zaman hemen instagram story yapar ama silifkede tasucu da yasayanlar icin kebab durum yada tantuni kadar siradan bir yiyecektir story cekmeye ihtiyaclari olmaz
     Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Mersin Silifke... beklerim.. millet yengeç yiyor ama nerde yenir bilmiyor..
    Bizim orda zenginlik göstergesi değil..
    Anam babam her deniz lokantasında yersin..beklerim sayın bozkurt.. başım gözüm üstüne

08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

3. Bu saydığınız yerde vereceğiniz fiyatlara bizim orda kilo yersiniz eminim[emoji6]
    Yaz yengeç sever 3 oldu..
    Sayın sindoma çok sürpriz adamsın
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    1. Ararat Terrace Restaurant · 2. Eleos Restoran · 3. Eleos · · 4. Seven Hills Restaurant · 5. Park Fora Balık

seç bir yer git ye bozkurt.Yalnız kimisinde yengeç atom etsisi yapar ona göre

4. Ben son 2 yildir artik surekli mersindeyim . 15 gunde bir gelir giderim silifkeye arkadaslar ile 2 kadeh atmaya
    Silifke yengec ve sosu ben yazacaktim sen yazmissin o osun tadi bir baska Comada zengin yemegi silifkedde gariban yemegi aradaki fark bu
     Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Konya da memurum gözümde tütüyor şahsen..
    Aslında şuan tam zamanı...
    Umarım yolumuz kesişir..
    Bakınız yengeç sosla yenir..yani sos dediğim limon hafif karabiber kırmızı pul biber e sürüp yersen çok leziz olur nerden soktun aklıma yav..

08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

5.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    her turlu harami yaparim yalniz . Faiz yemem kul hakki yememeye dikkat ederim
    Uzerine basa basa belirtiyorum faiz yemem
    Ama raki yengec vazgecemem
    Bu zamana kadar kazandigimda 1 kurus haram olmadi hepsi alin teri
    Bahsi geçen tüm maddi manevi gusto konularına karışmam . Kim ne yerse yesin.
    Yalnız bardağa silme rakı dolduran , kesinlikle rakı içmiyordur . Belki reklam çekimi filan yapıyordur .

6. euronews Türkçe
    @euronews_tr
    ·
    1 sa
    Türkiye Barolar Birliği'nin yeni başkanı seçilen Erinç Sağkan: "Bugün itibarıyla artık TBB'nin kapıları tüm avukatlara ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, dışlamadan açık olacaktır"

Başkanıda tebrik edelim.

7. Adamsın... yengeç kerim var Taşucunda büyük ihtimalle orada yediniz..devlet yatılı eski hilton otel yolunda....bak bu yengeç işinden köşeyi dönen arkadaşım var lakabı yengeç ali..mersin ilinde ki tüm yengeçleri o verir...
    Vallah çok sevindim ağzının tadını bilen birini görmek burada..
    Aklınızda olsun İncekum da nevzat dayının yeri varm.olur da gidersen orada bir levrek ye hocam.. saygılar..
     Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Nerede yersen ye hepsi hikaye
    Silifke yada tasucunda siradan bir birahaneye girip yedigin zaman tadida keyfide farkli coma ya senede 1 kere yada omrunde 1 kre giden insanlar yengec masalarina geldigi zaman hemen instagram story yapar ama silifkede tasucu da yasayanlar icin kebab durum yada tantuni kadar siradan bir yiyecektir story cekmeye ihtiyaclari olmaz

8.  Alıntı Originally Posted by gazeteci Yazıyı Oku
    Bahsi geçen tüm maddi manevi gusto konularına karışmam . Kim ne yerse yesin.
    Yalnız bardağa silme rakı dolduran , kesinlikle rakı içmiyordur . Belki reklam çekimi filan yapıyordur .
    Garson acemidir,dudak payını bırakmamış.

Sayfa 402/1001 İlkİlk ... 302352392400401402403404412452502902 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •