Sayfa 403/1002 İlkİlk ... 303353393401402403404405413453503903 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 3,217 - 3,224 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Üzümü ye bağını sorma diye bir söz var, gayet gerçeçi bir söz. Dünyadayız ve dünya kanunlarının geçtiği şekilde yaşamak gerekir.

İnsanlara aslında dünyada değiliz vs deyip baskı yapmanın anlamı yok.

TUSİAD bilimsel ol diyor, vatandaş ile kedi fare oyunu sürdürülebilir ve evrensel bir şey değil.

Bakalım Matrix 4 ne mesaj verecek.
    genelde 3:20 de mesac veriyordu. kış zaatine geçmiş demekki. asadsaadds.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    genelde 3:20 de mesac veriyordu. kış zaatine geçmiş demekki. asadsaadds.
    Benim sözlerimi iblisin sözü gibi düşünmekte de fayda var. İnsanların işine yarayan bir şey olsa yazdırmaz ya da elektirk kesilir vs. ya da unutturur.

Herkese duyurulması gereken şeyler için Hollywood'a film çektiriyor da olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Benim sözlerimi iblisin sözü gibi düşünmekte de fayda var. İnsanların işine yarayan bir şey olsa yazdırmaz ya da elektirk kesilir vs. ya da unutturur.

Herkese duyurulması gereken şeyler için Hollywood'a film çektiriyor da olabilir.
    iblisin yaptığı işler,
    gelecek kontrolü ve bilgisi olmadığından,
    hep boğazına dolanıyor.
    işe yarayanlar da zaten gözden çıkartılmış olanlar.

hasılı, bazen gerçekler iplisin ağzından dökülür.
    Ama senin yannuş anlayacağın şekle büründürülmüş olanbilür.
    söyleyene baktığın gibi, söylenene de bakacaksın.
    çünküm şeytanın birçok yüzü vardır.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. Geçmişten buyana puzzle birleştirince kafama bir kaç husus takıldı. Naci Ağbal 128 milyar doları kim aldı sorusuna cevap ararken görevden alındı. Dolar 18 i gördü bu süreçte aman aman bir dolar satışı olmadı. Bir gece bu dövize endeksli mevduat çıktı neredeyse %50 kur düştü. Eğer 128 milyar dolarin bir kısmını bunlar aldıysa bunlar satıp seçimde para dağıtabilir bunlar. Yada cebellezi olacak. Bir diğer bu Mehmet Cengiz gibi yandaş müteahhitlerin yurtdışında parası vardı onlar geldi onlar sattı. Bunların hiç biri değilse bu kadar hareket vatandaşın kafasında o zirve yer edindi. Daha önce Kredi çekip altın dolar almayanlar bile buna saldırabilir. Hatta bankalardaki TL mevduat çekilip buraya kayabilir yastık altına girerse kaos oluşur.

5. Normalde siyasetçiler ben deyip vatandaşa karşı büyüklenmek istemiyorlar. Mustafa Sarıgül ben yerine "Mustafa Sarıgül" lafını kullanıyor.

Şimdi dikkat ettim Kılıçdaroğlu "13.Cumhurbaşkanı" şöyle yapacak böyle yapacak diye konuşuyor, daha iddialı sözler söylemeye başladı böylece.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. Çevremde hiçkimse dolarını satamadı,
    8 lerde maliyeti olan da kar dan ettiği zararı
    düşünüp ah çekiyor yukardan alanlar zarar ettim
    diye üzülüyor hakeza dolar yükseliyor bist yükseliyor diyenler
    öyle artı hesaplar eksiye düşümüş,
    kazanan depresyon ilacı üreten firmalar olur bu gidişle.Mutlu
    bir insan göremiyorum.
    Yatırım tavsiyesi değildir...

7. Kimse Bozdurmaz,bozdurmam
    Bu gece yurtdisina cikacagim aklimdan gecen kredi karti kullanmakti [yurtdisi harcamalarindan mil kazanimi %50 60 oldugu icin]
    Kredi karti kullanirken soylede bir hastalik var kullandigim dakika bankaya girer odeme yaparim limiti surekli kullanilmamis hatta limitten fazla olur
    ama suan TL olmadigi icin dolar bozudurup bunlarin ekmegine ufakda olsa yag surmem!! Yanima nakit $ alip gittigim ulkenin para birimine ceviririm miss gibi onlar kazansin
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

8. Parasal sıkılaşma dedikleri tam olarak bu olsa gerek.

Ozetle faiz arttı diyebilir miyiz hocam faiz artınca oluşacak olan etki oluştu.
     Alıntı Originally Posted by Nexus Yazıyı Oku
    Çevremde hiçkimse dolarını satamadı,
    8 lerde maliyeti olan da kar dan ettiği zararı
    düşünüp ah çekiyor yukardan alanlar zarar ettim
    diye üzülüyor hakeza dolar yükseliyor bist yükseliyor diyenler
    öyle artı hesaplar eksiye düşümüş,
    kazanan depresyon ilacı üreten firmalar olur bu gidişle.Mutlu
    bir insan göremiyorum.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 403/1002 İlkİlk ... 303353393401402403404405413453503903 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •