Cenk akyol Ekoturkte bankalara girilemiyor diye bir şey söyledi böyle bir şey var mı. Birde bu gün vadeli artıdayken spot niye eksi oldu.
Cenk akyol Ekoturkte bankalara girilemiyor diye bir şey söyledi böyle bir şey var mı. Birde bu gün vadeli artıdayken spot niye eksi oldu.
Artık diye belirttim ama[emoji1][emoji1][emoji1]Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu doların ve altının düşmesi banklardan para çekilip yastık altına bunların gitmesine sebep olmaz mı olursa bankacılık sistemi çok zarar görmez mi. En ufak bir kıvılcım da kitlenme olmazmı
Bugünü bilmiyorum ama ne zaman aksi bir durum olsa ben bankalara giremiyorum. TEB ve ING uzerinden işlem yapıyorum. Onceden garanti kullanırken de bu vardı.
Ama coın piyasasında bu yok. Ne kadar işlem eş zamanlı da çalışsa tıkanma olmuyor.. İnsanı zorla coınci yapacaklar.
Üzümü ye bağını sorma diye bir söz var, gayet gerçeçi bir söz. Dünyadayız ve dünya kanunlarının geçtiği şekilde yaşamak gerekir.
İnsanlara aslında dünyada değiliz vs deyip baskı yapmanın anlamı yok.
TUSİAD bilimsel ol diyor, vatandaş ile kedi fare oyunu sürdürülebilir ve evrensel bir şey değil.
Bakalım Matrix 4 ne mesaj verecek.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Bir de anladığım kadarıyla yabancıların gitmesi isteniyor BIST ten.. zaten jöleli de hiç istemiyor onların kalmasını. Yerine sarışın yerine arabik yabancılar gelebilir ortam hazırlanıyor gibi. Gelsinler zaten citibank a yatirmaktan sikilmislardir. Burada cillop gibi ümmet bankacılığı, diğer bankaciklar var.. biraz da biz yiyelim. İhalarimiz sihalarimiz var bizim
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gulyabani gibi köşk ahalisini korkutuyor pala
ama satacak fırsatı bir türlü bulamadığı gibi bugün tekrar boğa barı yapmış.
aralık ayını olabilecek en yüksek seviyelerden kapatmaya çalışıp, 3 ay mal dağıtıp, fişi komple çekebilir.
malum o dönem bilançosu batık şirketler, karı erimiş temettü veremeyecek şirketler belli olacak.
audentes Fortuna iuvat
Yer İmleri