Sayfa 403/537 İlkİlk ... 303353393401402403404405413453503 ... SonSon
Arama sonucu : 4294 madde; 3,217 - 3,224 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Hakan bey hissedeki son düşüşten rahatsız olmuş ki bugünkü toplantıda temettü oranını iki katına çıkarmış, bizim gibi uzun vadeciler için olumlu.
    Son bir kaç günde 13 lira tepeden düşmüş hissede ekstradan 0.15 kuruş yaraya merhem olmasa da iyi niyet göstergesi diyelim, hayırlısı bakalım.

6. Gündemin altıncı maddesi gereğince, Şirket Yönetim Kurulu'nun 2023 yılı kârının dağıtılmasına ilişkin sunduğu kâr dağıtım teklifinin, 06.05.2024 tarihli Özel Durum Açıklaması ile Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda ve Genel Kurul toplantısına ilişkin duyurular kapsamında pay sahiplerinin bilgisine sunulduğu bilgisi Toplantı Başkanı tarafından verildi.

Brüt
    0,3041501
    Net
    0,2737350

Pay sahibi sayın Hakan Kocaer tarafından verilen yazılı önerge doğrultusunda, Sermaye Piyasası Kurulu'nun kâr dağıtımına ilişkin düzenlemeleri çerçevesinde 2023 yılı kârının dağıtılmasına ilişkin Yönetim Kurulu teklifinde 100.000.000 TL olarak yer alan nakit kar payı tutarının 200.000.000 TL olarak ve 359.343.365 TL olarak yer alan bedelsiz kar payı tutarının ise 259.343.365 TL olarak kar dağıtımına ilişkin teklifin değiştirilerek kabul edilmesini, işbu kapsamsa Şirket ortaklarımıza net dönem kârından dağıtılmak üzere ayrılan Birinci Nakit Temettü Tutarı olan 200.000.000 TL tutarın ortaklara dağıtılması ve nakit kâr payı dağıtımının 3 Temmuz 2024 tarihine kadar yapılması fiziki ve elektronik ortamda katılan pay sahiplerinin onayına sunuldu. Yapılan oylama neticesinde 91.545,085 adet ret oyuna karşılık, 512.346.376,396 adet olumlu oy ile katılanların oy çokluğu ile kabul edildi.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1291405

kocaer bu kararı ile temettücü bir şirket olacağını işaret etti..tıpkı geçmişteki ereğli gibi... benim de tam olarak istediğim gibi...bu hisse emeklilik hissem olacak...o kadar...buradaki hisselerim ile yıllık gelecek temettü ile keyif süreceğim.... belki de tamamen borsadan emekli olacağım... bana da güzel bir moral oldu bu karar....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. 1000 lota 300 TL temettümü verecek 100 bin lotun olsa 30.000 TL

3.  Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    1000 lota 300 TL temettümü verecek 100 bin lotun olsa 30.000 TL
    100 bin lotun da olursa 300 bin eder...bir de 2025 te jes yatırımı da faaliyete girdiğinde karlılık da artar...o vakit temettü miktarı da artar...ayrıca amerika ve suudi arabistandaki fabriklar da karlılığı artıracak...jeotermal tarım da karlılığı artıracak...tüm bu faktörler kayda değer bir temettü verimi olacağını gösteriyor...

bu arada jeotermal tarım diğer tarımlara göre %40 daha verimliymiş...bu verim de karlılığı artıran bir faktördür...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. bu zamanda 5-6 milyonluk evin kira getirisi o kadar da yoktur...hem şirket büyüyecek hem de temettü verecek...bence tam da emekli olmayı düşünenler için güzel bir şirket...

5. ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    1000 lota 300 TL temettümü verecek 100 bin lotun olsa 30.000 TL
    abooo yanlış hesap yapmışım...1000 lota 30 bin tl temettü veriyor dediğini sandım...

kocaer işlem hacmi yönünden diplerine ulaşmış idi...tepki için güzel bir habere ihtiyacımız vardı...galiba bu temettü haberi iyi geldi...ama sağlam bir tepki için daha güzel bir haber lazım...alınan güzel bir siparış....amerika veya suudi arabistandan güzel bir haber....iyi gelirdi...

7. bu temettü haberinin bu komik oranla ,gece yarısı kap larından ve mal çıkışı öncesi pompalanan haberlerden hiç bir farkı yok,58 üzerine atmadan ve orada tutunmadan bunlar ucuz taktiklerden başka bir şey degil..''tahtadaki fiyat gerçek fiyattır'' ve şu an tahta operasyon tahtası..ytd..

8. Düşüşü 65 küsurlardan hesaplarsak 2 tabandan fazla kayıp var, ilk olarak yarısını geri alsa iyi olur, bize uzun süreli yükseliş trendi lazım tıpkı düşüşte olduğu gibi.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Sayfa 403/537 İlkİlk ... 303353393401402403404405413453503 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •