Samsun'da 9 yaşındaki çocuk, tüfekle kazara 5 yaşındaki amcasının kızını kafasından vurarak ölümüne sebep oldu.
Samsun'da 9 yaşındaki çocuk, tüfekle kazara 5 yaşındaki amcasının kızını kafasından vurarak ölümüne sebep oldu.
Şok ifadeler: "Eşimin fantezilerinden bıktım, beni boşayın!"
B. I. eşinin cinsel fantezili kıyafetler aldığını, istemediği halde zorla giymek zorunda kaldığını ve dediklerini yapmadığı zamanlarda ise tartıştıklarını ileri sürerek dava açtı.
Ankara'da alkol alıp trafiğe çıkan ve kazaya neden olan Etiyopya Büyükelçiliği görevlisi, polislere zor anlar yaşatırken 'Savaş çıkarırım' tehditleri savurdu.
Oyuncu Ezgi Mola, hayranı olduğu Jason Statham'ın eşinin ikinci kez hamile olduğunu öğrenmesinin ardından Dwayne Johnson'ı takibe aldı.
Ağrı amatör futbol kulüplerinde İshak Paşaspor ile Taşlıçayspor maçında hakem ilk yarıda Taşlıçayspor Kulübü oyuncularına 8 sarı, 2 kırmızı kart, 2 penaltı verince futbolcular sahadan ayrıldı.
Anne Hepgül Özdemiroğlu, kızı Lidya'nın kendinden 31 yaş büyük Levent Yüksel ile aşk yaşaması hakkında konuştu ; Aşkın yaşı yoktur.
“Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”Aşık Veysel Şatıroğlu
Yer İmleri