Sayfa 404/814 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 3,225 - 3,232 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1. Arkadaslar pasta rıca etsek mumukunmu

2. unsal kıdemli üyesin ben tırışkıdan üyeyiz çömeziz kim nasıi sana vermiş bu kıdemi pasta istiyon ayıp bizler mudiyiz sen üyesin nasıl feyz alacagız.hiç yakışmadı

3. PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by seheryıldızı Yazıyı Oku
    unsal kıdemli üyesin ben tırışkıdan üyeyiz çömeziz kim nasıi sana vermiş bu kıdemi pasta istiyon ayıp bizler mudiyiz sen üyesin nasıl feyz alacagız.hiç yakışmadı
    Pastacı da verıyorlar kıdemleri orada aldım ..1 alana 1 bedava..yetışan alıyor..)) Hacı baba ne alaka ya..feyız meyiz..kelın ılacı olsa mısali..bilsem yatagı yorganı satarım bılmemem para edermı basarım...sen tırıskadan uye ısen biz batmısız ölmusuz aglayanamız yok....kıdem merakın varsa yarın gıt pasta kuyrıguna..hacı doldur dunyalık kıdemlerını yakana...)))

5. Rebro hocam sagol tskr..

6. Dayı pasta kuyruğuna ihtiyacım yok ki bende foreks var en detaylı hepsi mevcut ben rütbelerimi 7 yıl önce dolabımda kaldı emekli oldum.ama tevazüü etmişşin.sağol iyi kazakançlar size..ama 10 numara senet tutana .spekülasyona kapilmauan ekmekyer.altın ve öğüt tutana verilir.tşk ünsaal dayı

7. Goğru dedin ünsal bey bizlerde delik 25 yama dört tıkamaya çalışıyoz

8. HA pastacı sana yanlış veriyor.pastadaki diğerleri yok.eksik.mal çeviren oluş mu mal sahibimi almış yoksa üyelermi şaka alınma

Sayfa 404/814 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •