Sayfa 404/1002 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504904 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 3,225 - 3,232 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by mtdrk10 Yazıyı Oku
    Mesajım bu arkadaşaydı...Neyse çok uzadı konu.Para kaybeden fona alış emri giren de sizin parmaklarınız kazandıran fona da...
    Hepimize bol ve stressiz kazançlar...
    hocam al 1 yıl bekle gör işi yaş, dedikleri tutmaz da bomba elimde patlarsa küfür etsem neye yarar zarar kes candır. grafik trend bandının dışına çıktığı an kaçacaksın. şirketle görüşme konusunda haklısın keşke arasaydım bana uzun vade düşüneceksin deselerdi bulaşmazdım orda bi ihmalim var. uzun vadeli düşünecek olsam 5 yılda 5'e katlamış gmr, 6'ya katlamış tcd, 8'e katlamış aft dururken sadece 3'e katlamış ipb'yi niye alayımki? borsalar 3 asırdır her 2-3 yılda bir %25-%50 arası çakılıyor, gelecek çakılmayı ppf'de bekleyip uygun rakamlar gelince direk bu 3 fonu alıcam zaten. benim demek istediğim ppf de olmasın yani faizin üstüne çıkayım diyorum biraz. paranın yarısı 1 aydır eic'te memnunum pazartesi oraya aktarayım diyorum.

2. Ahu fon ve Osl fon ciddi eksi yazmış. Özel sektör tahvillerinde sıkıntı olmuş sanırım. Borsa da düşüşe yakalanmayalım dedim burada da affetmediler.Ppz'den şaşmamak lazımmış.

3.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Ahu fon ve Osl fon ciddi eksi yazmış. Özel sektör tahvillerinde sıkıntı olmuş sanırım. Borsa da düşüşe yakalanmayalım dedim burada da affetmediler.Ppz'den şaşmamak lazımmış.
    bu yıl her ne kadar paramızı eritse de tl tarafında ppz'den daha güvenli bir alternatif yok. kademeli alım ihtimallerine karşı bir kısmı da kendi bankamızın ppf'lerine koyup ortamın düzelmesini beklemek en iyisi. geçen günlerde sinyaller ala dönünce yüzde 20 hsyf pozisyonumu sadece yüzde on artırdım ama delta varyantı pilanları alt üst etti. hadi Avrupa Amerika ralli üstüne ralli yaptı, ondan düşüyor. biz sürüngenler katagorisinde olduğumuz halde düşüyoruz. yaşasın ppf diyorum.

Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Ahu fon ve Osl fon ciddi eksi yazmış. Özel sektör tahvillerinde sıkıntı olmuş sanırım. Borsa da düşüşe yakalanmayalım dedim burada da affetmediler.Ppz'den şaşmamak lazımmış.
    Daha dün OSL aldım.
    PPF'leri OSL yaptım.
    OSD'de de vardı.
    Düşüş devam eder mi acaba?
    Bu gün satsam mı?
    ABV OSL...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

5.  Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Daha dün OSL aldım.
    PPF'leri OSL yaptım.
    OSD'de de vardı.
    Düşüş devam eder mi acaba?
    Bu gün satsam mı?
    ABV OSL...
    Neyse düzeltme olmuş, Tefas bir gün böyle kalpten götürecek bizi.

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    piyasanın durumunu takip ederken teknik ne kadar önem kazanıyor. borsapivot twitter sayfasını da takip ediyorum. Selçuk hocanın analizleriyle hemen hemen aynı. 1377 ortalama değerler, 1375'e kadar da sarkabilir deniyor. sağlıklı yükseliş için 1390 aşılmalı deniyor.
    Hayrani dostum bu gibi gönderilerin çok yardımcı oluyor.
    Sağ ol var ol.

Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Neyse düzeltme olmuş, Tefas bir gün böyle kalpten götürecek bizi.
    Dostum yaw sabit getiriliden de kaybedersek artık çölde kutup ayısı olayına dönecek...

Bu arada PPZ düşüyor EIL daha iyi olmaya başladı.

Sayfa 404/1002 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504904 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •