Sayfa 405/937 İlkİlk ... 305355395403404405406407415455505905 ... SonSon
Arama sonucu : 7495 madde; 3,233 - 3,240 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1. Benim de bir sorum var imtiyazlı bir hisseniz yoksa ya da almayı düşünmüyorsanız bu forumda ne işiniz var ?

2. Sorum Boran için

3. 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

4. 👌tama ben yazacaktım

Alıntı Originally Posted by Tecrübeli Fakir Yazıyı Oku
    Sorum Boran için
    bunu bana enson 2010 gibi bir yılda Netaş hissesi topiginde sormuslardi fiyatı 330 TL civarında idi. Sonra tartıştık. Topikten attılar.🙂 Ama Netaş 10da bire indi.yine benim dediğim oldu. Burada inşallah sizin dediğiniz olur. İşin aslı isc alınca topiginde bir arkadaş iskurcular isbankin yüzde onuna göz koymuşlar dedi.bende işin aslı ne diye öğrenmeye geldim.

6. Boran, ne merak ediyosan forumun tamamına bakman lazım tabi zaman ve sabrın varsa. Forumda herşey tartışıldı çok yararlı bilgiler var. Şimdiden söyleyeyim bilgi sahibi oldukça bu hisselerden alma isteği oluşacak sendede örneğini gördük daha önce başka arkadaşlarda😂

Alıntı Originally Posted by Zoga Yazıyı Oku
    Boran, ne merak ediyosan forumun tamamına bakman lazım tabi zaman ve sabrın varsa. Forumda herşey tartışıldı çok yararlı bilgiler var. Şimdiden söyleyeyim bilgi sahibi oldukça bu hisselerden alma isteği oluşacak sendede örneğini gördük daha önce başka arkadaşlarda😂
    ben sizden farklı gördüm.almam.alma isteği de uyanmadı.birgunde herşey allak bullak olabilir.bana göre riski yüksek. Neden almam bunu sorarsanız söylerim.kimseyi etkilemek istemem. Petrolun eksi 50 dolar oldugu bir dünyada mantığın yeri yok.

8.  Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    ben sizden farklı gördüm.almam.alma isteği de uyanmadı.birgunde herşey allak bullak olabilir.bana göre riski yüksek. Neden almam bunu sorarsanız söylerim.kimseyi etkilemek istemem. Petrolun eksi 50 dolar oldugu bir dünyada mantığın yeri yok.
    Açıkçası benim de almayacağım bir sürü hisse var. Forumlarında bırak yorum yapmayı girip bakmıyorum bile. Almayacağın hisse için yorum yapman çok yanlış. Bu hisse 100 binken de almazsın heralde ama 500 oldu. O yüzden belki niyetin iyidir ama dışarıdan hiç öyle görünmüyor haberin olsun. Bırak alan alsın satan satsın. Milleti olumlu veya olumsuza sürükleme. Açık bilgin varsa paylaş

Sayfa 405/937 İlkİlk ... 305355395403404405406407415455505905 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •