Sayfa 406/623 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506 ... SonSon
Arama sonucu : 4983 madde; 3,241 - 3,248 arası.

Konu: IHEVA - İhlas Ev Aletleri

1. Borsa'da sürekli kağıt değişimi ,genellikle kaybettirir.

insanlar ;şu son zamanlarda %1000-2000 arası tırmanan hisselere ,bi hırsla çok atlamışlar sanki.
    Allah sabır versin zirvede yakalananlara.
    Nerede duracakları , ya da geri dönüş yapacakları bile belli değil gibi.
    Asla yatırım tavsiyesi değildir.
    Ancak bir aptal suyun derinliğini iki ayağıyla ölçer..Afrika özdeyişi

2. Hissemize gelince, içimizde askerlik yapmayan yoktur zannediyorum.teskereye kadar gün saymaya devam.
    Ben 10:00-18:00 nöbetini tutuyorum tahtada. )
    Şafak ,Bayram sonrası sayılmaya başlanır artık kısmetse.
    Asla yatırım tavsiyesi değildir.
    Ancak bir aptal suyun derinliğini iki ayağıyla ölçer..Afrika özdeyişi

3.  Alıntı Originally Posted by Aydınefesi Yazıyı Oku
    Hissemize gelince, içimizde askerlik yapmayan yoktur zannediyorum.teskereye kadar gün saymaya devam.
    Ben 10:00-18:00 nöbetini tutuyorum tahtada. )
    Şafak ,Bayram sonrası sayılmaya başlanır artık kısmetse.
    Bıktık yauhhh bıktık. 😁Ustad nöbetteyim bende haziran sonu gibi bir haraketlenme bekliyorum. Ama düşünüyorum ya düşündüğüm gibi olmazsa ky bıkmıs zaten senetten, biraz aşağı salması halinde bir planım yok. Anca kol kesicez. Normalde her hissenin düşündüğüm gibi haraket etmememsine,karsı bir planım vardır ama bunda biraz tongaya düştüm sanki. 10 düşünüp 1 kere haraket etmek lazımmış. Biz biraz aceleci davrandık sanıraam. 1. 84 maliyet ile beklemedeyim.

Alıntı Originally Posted by Reis282 Yazıyı Oku
    biraz aşağı salması halinde bir planım yok. Anca kol kesicez.
    Vahşi spekülatörün (timsahın) amacı korkutmak ürkütmek ve sattırmak değilmi? Sen kol kesersen o da kapar o kolu iştahla yer)
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Dün 91 e kadar çizip tavan yaptırıp 2,5 mly.alış giren de aynı timsah ya da timsahlar, bugün 72 ye basan da aynı leşciller. Sabır...
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Şu anda yaklaşık 71 de 900 bin alıcı 72 de 150 bin satıcı var. Bunların hepsi fiktif. Adam 150 yi almıyor dönüp 900 e gömüyor. Üste çıkanda altta yatanda kendisi yaw Borsa borsa olalı böyle bir sahtekarlık görmedi... Ayıp be !!!

7.  Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Şu anda yaklaşık 71 de 900 bin alıcı 72 de 150 bin satıcı var. Bunların hepsi fiktif. Adam 150 yi almıyor dönüp 900 e gömüyor. Üste çıkanda altta yatanda kendisi yaw Borsa borsa olalı böyle bir sahtekarlık görmedi... Ayıp be !!!
    Abi sizin kadat tecrubem yok ama 7 yıldır saat 9 da acarım 18 15 te kapatırım. Ama ben böyle birsey görmedim bunu adı sahtekarlık, çakallık değilde ney. Spk bu durumu görmüyor mu acaba

8.  Alıntı Originally Posted by Reis282 Yazıyı Oku
    Abi sizin kadat tecrubem yok ama 7 yıldır saat 9 da acarım 18 15 te kapatırım. Ama ben böyle birsey görmedim bunu adı sahtekarlık, çakallık değilde ney. Spk bu durumu görmüyor mu acaba
    Ky nin iliğini kemiğini son damlasına yemek, yemek istemek bunun anlamı. Zatem böyle olmasa manüplasyon yapanlar, ceza alanlar cirit atöazdı bu hissede. Buna göz yuman tahtacıda, patronda bir o kdr sahtekardır. Gecmişe bakıldıgında anlasıyor zaten ne oldugu, ama suc bizde bu cakallara prim verdik

Sayfa 406/623 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •