Valla ben ilk son yazılarda tanıdım kendisini.Evet hakikaten bir müddet daha yazmazsa ilginç bir durum olur cidden.Şu vıop mıop anlamadım ki kalvin.Ne iştir, hakikaten dolar artsa azalsa o kadar kağıdı etkiler mi anlamadım gitti.
Valla ben ilk son yazılarda tanıdım kendisini.Evet hakikaten bir müddet daha yazmazsa ilginç bir durum olur cidden.Şu vıop mıop anlamadım ki kalvin.Ne iştir, hakikaten dolar artsa azalsa o kadar kağıdı etkiler mi anlamadım gitti.
Şu an 0,80 - 0,81 de duruyor. 0,81'den 120 bin alım olsa 0,81-0,82 de günü kapatır. En azından seçim sonuçları piyasa için olumlu olursa zaten yükselir, olumsuz olursa da en azından 0,82'den düşecek. Daha az hasar alırız.
Yasal Uyarı
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
"Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle
“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
"Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle
0,81 de 107 bin hisse kaldı. Onları da alan olursa bugün 0,81-0,82'den kapatırız
Yasal Uyarı
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yer İmleri