NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Komedi gibi devre kesti
sayın fortune alcar tahtasında 10 yıl beklemiş biri olarak şunları söyleyebilirim
ALCAR geçen yıl hareketlenme sebebi bunu forumda da yazdım covit aşılarının saklanma koşullarıdır soğuk zinciri sağlıklı koşullarda tedarik edecek teknolojik cihazlarının olmasıdır gitmesinin nedeni buydu bu benim fikrime göredir
ha bunu da tahta yapıcı kullandı ve tahtayı taşıdı ve maliyetlenmelerde bu rakamlarda oluşuyor geçenlerdenewyorkta doğalgaz tesisatı yasaklanmasıyla ilgili bir yazı atmıştım paris iklim anlaşmasından dolayı nasıl araçlar fosil yakıtları bırakıp elektrikliye geçiyorsa bizlerde bir müddet sonra doğal gazı bırakacağız ve bilinmesine rağmen az kullanılmakta olan ısı pompalarını kullanmaya başlayacağız ve ALARKO CARRİER bu konuda da diğer rakiplerinden 5 adım öndeALARKO GAYRİMENKUL İSE bedelsiz vermişti yanılmıyorsan 5 oranında yani aslında gyo nun eski fiyatı 190 tl ler olması lazımdı bilmediğimiz elbette birşeyler vardır Fakat AYHAN YAVRUCU BİR konuşmasında 2022 bizim için gyo daha iyi gececek ve turizm alanında daha ilerlemek istediğini belirtmişti fiyatların yer değiştirmesi değilde gyo nun alcarın yanna gelmesi yada yaklaşması gerekir diye desek daha doğru olur sanırım
kendi adıma düşen beklemek yarın bir gün belkide beklediğimiz kap haberi düşer ve hepimiz mutlu oluruz pp/dd 1 olan bir gyo var elimizde ve sürekli kar ediyor sadece hilside bile nerdeyse sermayesi kadar kar yazacak belki 1-2 yıl içinde
saygılar
ytd
30.12.2021 tarihli SPK haftalık bülten;
https://www.spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2021&no=65
14. sayfada diyor ki; bir GYO en az 64.500.000 TL sermaye ile kurulabilir. ( bizim sermayemiz 64.400.000 TL )
Yer İmleri