Artan

224,40 10 12:40
43,38 9.99 12:40
46,46 9.99 12:40
59,45 9.99 12:40
88,05 9.99 12:40
Artan Hisseler

Azalan

39,02 -31.54 12:40
9,63 -9.92 12:40
304,00 -9.32 12:40
17,57 -8.82 12:40
1,26 -6.67 12:40
Azalan Hisseler

İşlem

3.204.291.990,36 12:40
3.019.761.418,75 12:40
2.910.312.366,10 12:40
2.538.916.739,60 12:40
2.187.864.357,74 12:40
Tüm Hisseler
Sayfa 406/917 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506906 ... SonSon
Arama sonucu : 7334 madde; 3,241 - 3,248 arası.

Konu: EndeksS

1. bu 3L de zaten küççük hisseler için umudum yok,...çünkü onlar faize duyarlı, faizde ppk bekler, o da yeni yapıldı daha,..yani bizim 3L küççük hisseleri kapsamaz,...
    ama burası VOB esas gittiğinden, xu030 üzerinden VOB yönelik analizler yapıyorum, VOB topiğide hisse yorumlarından geçilmiyor,..
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2. bir tepki gelişmiş ama dediğim olay için çok yetersiz,..daha kuvvetli tepkiler gerekiyor,...

bu tepki yinede direnç önüne kadar gelişebilmiş,..aşağıda örnekleyeyim

3.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

mesaj 3168 den devamla,

yukarıda belirttiğim şekilde değerlerden taviz vermeden yelpazelerle oynadığımda, saatlik takibimiz güncellenmiş oldu,..bu haliyle fiyatlar nereye kadar devam eder veyahut düşerse de nereye kadar düşer sorularını güncellemiş olduk,

yelpazelerden her hangi biri değeri değişmeden tepe, dip, destek veya destek dönüş, keza dirençten dönüş yakalıyorsa hali hazırda güncel kalmış demektir,..

esaasen piyasa
    kırmızı yelpazelerin katları şeklinde ilerliyor veya geriliyor,

sarı yelpaze ise her durumda volatlit bir yükselişte max yükseliş belirleyebilir,
    tranj ise daha küçük hareketleri yakalamkta başarılı,..

matruşka prensibi,..

mesaj 3167 den devamla,...bold yazıda kırmızı yelpazenin katları şeklinde demiştim, düşüş gerçektende grafiğe bakarsanız o şekilde devam etti, şimdi ise bu tepki az önce yukarıda dediğim manada bir önceki kırmızı yelpazeye kadar yükselerek onu direnç olarak benimsedi,..

4. bu saatlik yelpaze çalışmasından malum 2 adet hazırladım, biri bu verdiğim, diğeri ise bunun aynısı bölge tanımı yaptığım,...

5. benim gözlemlediğim son bir iki haftadır her yerde bir bocalama hali var,...

en belirginde DXY ve TNX yılbaşından bu yana çıkıştılar, bunlar belli bir seviyeye geldiğinde fark edilir oldular ve piyasalarda ONS dahil, gram dahil, SPX dahil ve kriptolar keza yine, bir bocalama başladı, son 2/3 haftadır böyle diyebilirim,..bizim piyasa yine bunlar arasında ancak bankacılık ve holding olarak düşünürsek en iyilerden biri, küçük hisseler ise tersinde hem bu DXY ve TNX ten etkileniyorlar ama onunda öncesinde zaten uzun dönemdir yükselen bizim faizlere zaten salmışlardı,..bu TNX ve DXY yükselişi tuzu bibeberi oldu,..

yinede ben bunların ekseriyetının aşağı yönlü kırılım olarak hareket etmesini olumlu görüyorum,.. kırsın rahatsınlar, ..

neeerddeeeeennnnnn nereyeeee, bir zamanlar kendi hisselerini alanlar bunlar,..

ilk garan başlatmıştı, 12 den set çekmişti, onu KOÇ ardında bazı küçkü hisselerde takip etmişlerdi, sonuçta o dönem şu ankinden çok daha kırılgan olduğumuz halde bit pazarına bu yönlü nur yağmıştı,...şimdi tabi herkez kendi yoluna,
    faizler bank lara kar yazarken küçükler ise farklı etkileniyor,..

6. şimdi benim önümdeki süreç şu şekilde,

3L, 24 hafta nın son 3 haftası,..geneline long demiştik bu 24 haftanın, bkz mesaj 2679
    8S, geçen dokundurdum buna ilk, bu ikinci dokunduruşum, bu 4+4 =8 hafta, ikinci 4 ü agresif sanki, bkz mesaj 3198
    9L, sonra başlayacak dönem,..

yani 20 hafta daha net sonuç beklemem,..

düşşüşler geri sarar,...diye düşünürüm, ama bununla birlikte bu dönemleri trade edebilenler için güzel karlar da kapıda demektir,..çünkü piyasanın tradede çift taraflı net sonuçlar üreteceğini düşünüyorum,...

7. mesaj 3238 den devamla,

dün 11618.xx
    bu gün 11622.xx

günlük yeredir,...saatlik taraftada fiyatlar desteklere dayanmıştır,..ancak henüz niyet tam yoktur,..niyet ortaya çıkarsa 11622.xx den belli olacak duruyor

8.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

şimdi ykb ve ppk sonrası küskünlükleri bir tarafa bırakırsak şayet,..

bu grafik benim saatlik grafiğin bire bir aynısı ve duruma daha geniş perspektiften bir bakış veriyor,

ben zamnda

bu hafta 1S,
    haftaya 3L, (24 haftalık dönem final ediyor)
    bu haftayıda sayarsak son 4 haftaya YKB eşiliğinde ve ppk yı atlatmış olarak giriyoruz ve muhtemeldirki FOMC bizim bu 4 hafta bitimine geliyor (11, 12 hAZİRAN),..örtüşüyor,..

ve sonrası 8 haftalık yeni dönem olacak,..bu 8 haftalık yeni dönem bütünün de short ve realize olacak,
    ancak ilk 4 haftası yatay ve mülayim piyasalar iken, son 4 haftası görece agresif ve sert olucak,..=8 hafta,..

ana furuşma alanını bu nedenle olasılık derecesine göre 3 olasılıkla belirledim, renkleri de o na göre verdim...ve şu an da içinde bulunduğumuz alanı pembe oklarla çerçeve içine aldım,..buradan çıkış diğer olasılıkları bereberinde getirecek,..

YKB satış olasılığının olması ve zamanda 3L ye geçmemiz nedeniyle ''1NO'' yukarıya verdim, ancak önce bu alanı terk etmemiz gerekiyor ki bu olabilsin, bu nedenle bu içinde olduğumuz alan yani pembe oklarla çerçeveli alan da etiket yok,

çünkü bu diğer olasılıkları başlatacak olan,..

mesaj 3185 ten devamla,

3NO bölgede ilerliyoruz, 1NO için tepki olasılığı artık gittikçe zayıflıyor (kesişim yerini geçmek üzereyiz),..3NO çizgi kırarsa agresifleşebilir,..

Sayfa 406/917 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506906 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •