Evet. dipmi buralar yoksa oyuncunun dedigi gibi 5 li rakamlarmi
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet. dipmi buralar yoksa oyuncunun dedigi gibi 5 li rakamlarmi
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok deli satış var...spek değilse bu iyidir...ama burdan satan olsa olsa spektir bence..acilisa 1000 tl ile 5.11 göstermiş hain...bakalim endekse rağmen eksi nereye kadar....y.t.d...
Burdan maliyetli kimse kalmismidir.satan zararina veriyor galiba bir zamanlar 12 tl görmüş hissenin geldigi duruma bak.tamamen ky kaybetmesine yonelik bir duzen.hesap kitap birdey soran yok.y.t.d.
Lenovo A7000-a cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cumaya onay gelirse en az %10 var...ancak nerde duracak o muamma...y.t.d...
karektersizin biri algı yaratıyor ulan serefsizler arz fıatı 550tl sun bedelsizi var 520 tl sahiplerinde bıraz utanma olur bu hissenin arsızlar ky elinden mal almak için bu serefsizligi yapmayın
Kapanışa 5.30 üstü olmali..aksi durumda 5 altına hazır olunmalı..bu kar uçtu sanirim....ustelik bedelsiz haberi yakında...sasa bu hafta bölünüyor...bizde belki haftaya bulunuruz...kismet....ama zararına mal yok spek....buralardan topla bakalım kim satacak...y.t.d..
Eski dostuma merhaba dedim... Bakalım neler olacak. Hepimize bol kazançlar dilerim...
Eskiler toplaniyor.bu hissede kazanmak sabir istiyor.insallah kazanacağız asagi geldikce topluyorum.ilk defa bu hissede stop yapmadim.insallah yaniltmaz.y.t.d
Lenovo A7000-a cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri