Artan

Artan Hisseler

Azalan

Azalan Hisseler

İşlem

0,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 407/740 İlkİlk ... 307357397405406407408409417457507 ... SonSon
Arama sonucu : 5917 madde; 3,249 - 3,256 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1. Kösele fiyatları ne alemde?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,671
    Birbirimize yatirim tarzlarimiz, vadelerimiz, hayat goruslerimiz v.s farkli da olsa saygi cercevesinde davranalim derim.

Hayin, hased ve fesad gundiler kahrolsun.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku
    burda kalkıp
    dudu ya nerdeyse spek,manipülasyoncu demek biraz önyargılı,obsesif çok da sağlıklı olmayan biraz da izansız ,ayıp bir söylem kardeşler.
    dudu nezdinde -ki benim de kendisiyle her diyaloğum çok sevgi dolu olmadı-burdaki herkes
    -ki yatırım zihniyeti olarak %98,7 si ile kanlı bıçaklıyız-
    söylemleri tutarlı,çizgisi belli,sev sevme yatırım mantığına sadık,kağıda gönül vermiş ,sahip çıkan arkadaşlardır.
    her kesin yazı karekterinden fıtratının kırıntıları dökülür.
    dudu olsun,durmadan 3-5 çizik deyip laf sokan human olsun,dün hafif atıştığım fabric olsun,nedense anlamadığım şekilde hep bana sempatik gelen uzunvade olsun,zekasını hep takdir ettiğim osman olsun,yeni tanıdığım logologo ,krabby,hectoral,
    eskilerden canmert,dokuz köyden kovulan Serkalgo.
    yatırım zihniyeti olarak hiç anlaşamayacağım ama
    akşam 8 de yemeğe oturup gece 1 de hiç sıkılmadan keyifle vakit geçirebileceğin iyi insanlar..
    yazı belli eder fıtratı..
    şimdi bedelli de oldu,sayıda artar yeni gelenler de olur..
    yukarda isimleri zikredilmiş froto nun iskeletini oluşturan arkadaşlar iyi insanlardır..
    ben prensip gereği lot um olmadığı kağıtta yazmam..dün baktım 174 tane varmış..o da forumda yazmak için..1150 den verir giderim.
    sayı artacak,iskelete saygı gösterin..
    1 lot olsa da tut gitme.
    Napcan vakit dolduruyoruz.Paranın sonu yok.Para insanın el kiri.
    Bu dünya Sultan Süleyman a kalmadı bana mı kalcak?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.Yatırım tavsiyesi verecek yetkinlikte değilim.
    "Memleketim varsa ben de varım."

4. Yikilmadimmm ayaktayimmm…
    Fordlarimla bas basayimmm…
    Hayinlaraaa fesadlaraaa gundilereee
    Yenilmedim buradayimmm .

5. %900 bedelsiz çok oldu, 1.000 liralık hisse 100 liraya inecek. Bunun makulu hissenin 400-500 liraya inmesiydi,

Ordan 1 yılda tekrar 1.000 liraya,

Hooop ordan tekrar bi bedelsiz, yine 500 liraya...

Böylece piyasa bilirdi ki bedelsiz yapınca Fort alan 1 yılda %100 kazanır, bu cepte. Hem hisseye güven artar hem ivme gelir, hem yatırımcı dostu bir şirket olur, hem de dertli gönüllere giren işte benim Henri Fordmen şarkısını söyletirdi.

%100 bedelsiz iyidir.

Fortun geleneksel takvimi şöyle olurdu, ilkbahar ve güz, yılda çift demettü, yılsonu Aralık ayı krizmısta da Noel bubanın ren geyikli kızaklarıyla da %100 bedelsiz.

Her mevsim Fort.
    Go further.

6. Bütün çorbacılar bu kağıtta parti verecek. Hızlıca yeniden 1000 tl ye gitmezse durum kötü. Sonra ne iner ne çıkar eregl gibi olur. :/

7.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Bütün çorbacılar bu kağıtta parti verecek. Hızlıca yeniden 1000 tl ye gitmezse durum kötü. Sonra ne iner ne çıkar eregl gibi olur. :/
    Hizlica tekrar 1000 tl ye degil 500 tl ye gitsin bana yeter . Bir daha ugramam buralara[emoji16]

8. Hisse 100 liraya inse, Şimşek McQueen bu enflasyonda liradan 2 fısır atsa hisse 1 lira olsa, ohhh. Miss.

Sayfa 407/740 İlkİlk ... 307357397405406407408409417457507 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •