Originally Posted by
human01
Günlük trade edenlerden bahsediyorum. Bankalar zaten yatırım değil bence... Günlük trade eden kaç kişi tanıdın... ama elinde 11 den arçelik, 70 tlden egeen, 22 tlden froto, maliyet -15 oln jansa, 4 tl maliyetli, vaakko olanlar var.... Dediğim gibi günlük trade bir tuzaktır. Fiyatı değil şirketin faaliyetlerini takip edecen...Orta ve uzun vade teknik bakılmasına karşı değilim. Tam tersi çok faydalı.
elbette fiyat değer aynı şeyler değil temelle değerin peşine düşersin teknikle fiyatın bu ikisinin durumu zaten fırsatları yaratır
değerden düşük fiyat ya da fiyattan yüksek değer ;ve; değerden yüksek fiyat ya da fiyattan düşük değer = Fırsat
değer ve fiyat özellikle uzuncular için birbirinin düşmanı değil dostudur, asıl kişi sadece değere veya sadece fiyata odaklanırsa görür dünya kaç bucak... çünkü ikisi de sürekli değişim halindedir.
uzuncu olsan da değişmez, lot sayısını arttırmak amaç
ben bunun back testllerini yaotım ford senede 1-2 sağlam fırsat veriri tahtanın yapısına fıtratına uygun eğer lot sayısı arttırmada baaşrı sağlanabilirse senede 1 veya 2 en fazla 3 -4 hareket aşağı yukarı al birikitir bekle* 2 dir dileyen bakabilir. tabi risk almak istemeyen için dolar bazlı düşük maliyetlendiyse veya düzeltmeler panik yerine fırsat bilindiyse, maliyetleri düşükse al bekle veya biriktir bekle de günlük trade göre aşırı tatmin edici uzun vadede ford gibi gerçekten çalışan üreten ihracat yapan altı dolu şirketler için bu da bir gerçek
Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri