Sayfa 407/1003 İlkİlk ... 307357397405406407408409417457507907 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 3,249 - 3,256 arası.

Konu: Viop LXIII

KAP : Saat 09:55:19 itibarıyla Endekse Bağlı Devre Kesici Sistemi Devreye girmiştir. Borsamız Pay Piyasasındaki tüm sıralarda, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasında işlem gören pay ve pay endekslerine dayalı sözleşmelerde ve Borçlanma Araçları Piyasası Pay Repo Pazarı’nda işlemler geçici olarak durdurulmuştur.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Sabah imaro haberini duymadım. Ekranı açtım, grafik oynamıyor. Saate baktım 9 38. Meğer bar ekrandan çıkmış

Terste kalan arkadaşlara geçmiş olsun..Zararlarını kısa sürede çıkarırlar umarım..2 gün önce katırlarımla Amerika piyasalarına geçtim..Burda pozisyonum yok..Trump bunlardan akıllı kanımca..size kolay gelsin..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

4. cumburlop fena düştük yaw
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

5. 8500 ler bu sefer kırılacak heral..çünküm Türkiyenin yarıdan çoğunun oylarına alan adamı gözaltına alıyorsun..
    milletin tek kurtuluşumuz dediği adamı göz altına alıyorsun..
    valla kolay lokma değil..
    Milletin umudunu gözaltına almak göz karartmaktır
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

az abarttılar
    yada bu daha başlangıç mı
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Olacağı belliydi tahmin ediyordum.

Tam gaz k.kore YTD.

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

8.  Alıntı Originally Posted by snob77 Yazıyı Oku
    Endeksi buraya taşıyanlar diploma konusunda ne karar verileceğini bilmiyorlar mı? Borsanın iyi olması iktidar hanesine artı, kötü olması eksi olarak yansır.Şu an borsanın yükselme dinamiği iktidar ve onun politikaları.Diplamo konusu olumsuz etkilemez kanımca,olsa olsa gün içi çok kısa süreli dökme olarak kullanılabilir. Çünkü az önce dediğim gibi dinamik iktidar,muhalefetle ilgili bir olumsuz durum bu çıkarımdan dolayı borsaya yükseliş olarak yansır.Kendi hissiyatıma göre de bu yükseliş dalgasının geçen hafta soylediğim nedenlerden dolayı daha barutu var.Bir sonraki dalganın dinamikleri ise,ABD ve AB ile kurulacak ilişkilerin boyut ve derecesi, Rusya ve Ukrayna Savaşı'nın bitmiş olması ve en önemlisi yeni anayasanın ete kemiğe bürünmesi ve muhalefetin son durumu.Bu olası sonuçlar iktidar ve piyasa yapıcı için ne kadar olumlu olursa dalga boyu da o kadar büyük olur..8
    No no no
    Son derece zararlı
    Okuyana dinleyene zarar ettiren kafa
    Endeksi çıkaranlar denilen inandirilan
    Endeksi daima cakanlar !

Sayfa 407/1003 İlkİlk ... 307357397405406407408409417457507907 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz