Havasını aldıgım dik şuraya 3 tane mumda konusturma şu musubetleri daha ne kadar sıkışacaksın al-sat yapmadigimiza pisman etme gunluk %5 asagi yukari firsat veriyor bizmi enayiyiz diye dusunmeye basladim![]()
Havasını aldıgım dik şuraya 3 tane mumda konusturma şu musubetleri daha ne kadar sıkışacaksın al-sat yapmadigimiza pisman etme gunluk %5 asagi yukari firsat veriyor bizmi enayiyiz diye dusunmeye basladim![]()
Aylık boşlukları var,,,, 15 beri aşagısını dolduruyor,,,,
Kademelere bakınca kademedeki emir SAYILARI 1 adetten yukarı değil,,, oynayan sınırlı
daha aşağıya sarkıtmazsa bugün olmasa da yarın sabahtan yönü tekrar yukarı atar, yoksa 10.5x-11.xx lere kadar yolu var kısada. bu nedenle buralardan da risk alarak azar azar heybeye atmaya devam 12.xx altına atarsa diye esas cephaneyi bekletiriz artık.
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
hacim zaten düşüşü desteklemiyor ama işlem yapmaya gönüllü kümse olmayınca az lotlarla kahve meydanında oynatıyo tahtayı![]()
sessiz izleyiciyim sn kilim.... hissedeki oyuncular yüklü malda hala çıkış yapmadı... almalarının hala nedini var diye düşünüyorum...
bu senette teknik ne kadar işler bilinmez.. 7.50 başlayan trend de ilk defa macd sat verdi 14 lerde... sanırsan bir süre dinlenecek.. bunun için dip arıyoruz.. sonrası yatay.. düşüşün hacimsiz olması da, para çıkılmadan senedi düşürüyorlar demek oluyor...
en son oyaktan çıkışlar vardı ondan ucuza kapatmak için çektiklerini düşünüyordum.. 30 40 bin çıvarı satıldı.. bu fiyatlardan satışı da durdurdu..
en kuvvetli desteğimiz 11.80 civarı
Yer İmleri