Sayfa 408/1005 İlkİlk ... 308358398406407408409410418458508908 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 3,257 - 3,264 arası.

Konu: Viop LI

VİOP30 da longdan shorta geçen YapıKredi bu seferde bütün shortları kapatıp tekrar longa geçmiş, BofA ve TEB longların bir kısmını kapatmış, İs Yatırım da short kapatmaya devam etmiş, Bu masanın kaybedeni Tacirler Yatırım 5627 maliyetle bekliyor, 50 bin kontrat da 1000 puan zarar yazmış, Phillip Capital deki herif genel takas da görünmüyor longlarını güzel bir kazançla bugün kapatmış olabilir,

2. golda asiri cok deger veriliyor bence balon. .. alti ustu bir maden.. 3-4 nesil sonrasi dalga gececek tahminim bizle ..

3.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    golda asiri cok deger veriliyor bence balon. .. alti ustu bir maden.. 3-4 nesil sonrasi dalga gececek tahminim bizle ..
    Aynen öyle....Herşeyin altına endeksli olduğu zamanlarda önemliydi..

4. "O musluklar som altın değil, kaplama kaplama"

Bu tip durumlar oldukça altına ilgi devam eder.

"O musluklar çakma altın değil, som altın, başkalarınki ile karıştırma" diyecek insan her zaman olur.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    golda asiri cok deger veriliyor bence balon. .. alti ustu bir maden.. 3-4 nesil sonrasi dalga gececek tahminim bizle ..
    Allah ın daşını dünya kurulup aradan kaç bin sene geçti bilemem ama halen taş devri insanlarını kandırdıkları gibi kandırarak bu devirde bile (teknolojik çağ atlamış dünyada) halen sarı taşı paraynan satıyorlar
    yakında Allah ın suyunu ve güneş ışığınıda paraynan satarlar.
    Haa bu arada dünyada altın rezervi baya azalmış, bulmakta ve çıkartmakta zorlanıyorlar mış, yer kürenin bayaa bi altına derinlere inmek gerekiyormuş
    Hamdım Piştim Yandım

6. A101 sigaraya zam yapmış bir seferde 3 tane idi tekrar 5 yapmış, istersen 5er 5er alabiliyorsun.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Şimşek: Öngörülebilirliği artırmak için kurallara dayalı politik oluşturma tahahüdümüzü teyit ediyoruz

Şimşek: Acil önceliğimiz, ekibimizi güçlendirmek ve güvenilir bir program tasarlamaktır

Şimşek: Politik için kestirme veya hızlı düzletmeler yok
    şimşek kendisiyle ilk dirsek temasında göreve kendini hazırlamış ..kısa sürede kadro eylem planı filan oluşturulmaz orası geçilmiş söylemlerden ziyade eylemlere bakmak lazım Hafize hatun atandığında görmek lazım ..seçim öncesi politika belliydi ,yeniye geçildiyse ipuçlarını göstermek isterler eğer gerçekten değiştiyse

şimşek korkmayın hemen şaapmıycam mealinde açıklama yapmış da eylemi görmek lazım

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Allah ın daşını dünya kurulup aradan kaç bin sene geçti bilemem ama halen taş devri insanlarını kandırdıkları gibi kandırarak bu devirde bile (teknolojik çağ atlamış dünyada) halen sarı taşı paraynan satıyorlar
    yakında Allah ın suyunu ve güneş ışığınıda paraynan satarlar.
    Haa bu arada dünyada altın rezervi baya azalmış, bulmakta ve çıkartmakta zorlanıyorlar mış, yer kürenin bayaa bi altına derinlere inmek gerekiyormuş
    mükemmel anlatim... saygilar Bozkurt patron. ..

Sayfa 408/1005 İlkİlk ... 308358398406407408409410418458508908 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •