Artan

Artan Hisseler

Azalan

Azalan Hisseler

Ýþlem

0,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 41/496 ÝlkÝlk ... 3139404142435191141 ... SonSon
Arama sonucu : 4105 madde; 321 - 328 arasý.

Konu: SISE - Þiþe Cam

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Kýrk haramiler deyince aklýma geldi ne oldu þirket kartý veya dönüþ oldu mu iliþkilerden, fredim hc. Ytd

Olmadý hocam 3 kere mail attým 2 defa da telefonla aradým

Alýntý Originally Posted by freedým Yazýyý Oku
    Olmadý hocam 3 kere mail attým 2 defa da telefonla aradým
    Desene eðer dediðin gibi ise en son biz ogrenicez ☺️ ama þunu da sor eðer olmuþsa finansallara kaç para katkýsý olur.
    Bak hocam sen bu kadar düþünürsen gece ruyana girer dusunduklerin, bu yüzden uyumadan önce çok fazla düþünme ya da uyumadan düþündüðün þeyi halledersen, beyin hafýzaya kaydetmiyormus ama haletmezsen düþündüðün her ne ise hafýza da kalýp sürekli kayýtta tutuyormuþ harddisk. Ytd

Yok be abi mýþýl mýþýl uyuyorum sadece gündüzleri el tetikte izliyorum var kafamda bir senaryo bakalým

sallantýdan sonra sepeti guncelledim.
    þiþe enkai sokm akbnk ve tskb. bir de alfa solar var ancak arzdan cucuk kadar geldiði için onu saymýyorum.bu hafta bitmeden fýrsat verirse %30 nakite gececeðim dunku hareketi nakite gec sinyali olarak algýladým

Bofa yine satýþ tarafýnda bu adiler birþeyler fiyatlýyor ama ne

Bugün sonu çok önemli bakalým

bofa alýþa geçti inþ artýk döktüðünü dökmüþtür sahol 39 yaklaþtý

Alýntý Originally Posted by moza80 Yazýyý Oku
    sallantýdan sonra sepeti guncelledim.
    þiþe enkai sokm akbnk ve tskb. bir de alfa solar var ancak arzdan cucuk kadar geldiði için onu saymýyorum.bu hafta bitmeden fýrsat verirse %30 nakite gececeðim dunku hareketi nakite gec sinyali olarak algýladým
    Tebrikler moza hc özellikle ak gözlü için, yolcudur Abbas baðlasan durmaz formasyonu oluþmuþ. Bakalým onlar tavan yapýnca yerini dolduranlae olacakmi? Ytd

Sayfa 41/496 ÝlkÝlk ... 3139404142435191141 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •