Rüçhanlar ne zamana kadar satılabilir mesela 1 hafta sonra satabilir miyim? Ayrıca bedelliye son gün katılabilir miyim. Teşekkürler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rüçhanlar ne zamana kadar satılabilir mesela 1 hafta sonra satabilir miyim? Ayrıca bedelliye son gün katılabilir miyim. Teşekkürler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kentin rüçhan pazarı bence, ne Megapa ne DZGYOya nede bir başka hisseye benzer şekilde gelişecek.
Bildiğiniz gibi, rüçhanlar; 22 Eylüle kadar (30 gün) süresi içerisinde satılabilir, alınabilir, eski Kente yönelinebilir.
Kent ortaklığına devam mı, tamam mı; karar sizin.
Kentin fiili dolaşımdaki senet sayısı miktar olarak artacak ama daha az parayla KentE satın alınabilecek.
Çünkü, KentE'nin fiyatındaki günlük değişim oranı, KentR'den farklı olarak +-%10 u geçemeyecek.
Ben şahsen sıfır maliyette olduğum için (fiili dolaşımdaki senet sayısını da düşünerek) makul bir hedef fiyat belirleyip 30 gün boyunca bu hedefe göre hareket edeceğim.
Sağlıcakla kalın.Kazancınız bereketli ve gönlünüzce olsun.
YTD.
Herkese merhaba,
Bir süredir bu sayfayı ve yazılanları izliyorum. Aklımda kaldığı kadarıyla SASA ve GOKAY35, sizlere çok teşekkür ederim öncelikle. Gerçekten bir sürü bilgi edindim sayenizde. Unuttuğum kişilerden çok özür diliyorum. Malum, bir sonraki bilginin öncekileri sildiği bir toplumda yetiştim![]()
Affınıza sığınarak bir konuda danışmak istiyorum. Bir haftadır araştırıyorum ama bu bilgiye ulaşamadım bir türlü: Bedelli sermaye artırımlarında R(Rüçhan) kuponlarını satın aldığımda bunların senete dönüşmesi satın aldığım günde mi süreç sonunda mı olur?
İnşallah soru yüzünden rahatsızlık vermemişimdir. Saygılar sunuyorum.
Herkes aklını pazara çıkarmış, yine kendi aklını almış.
AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
............
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
Yer İmleri