Sayfa 410/444 İlkİlk ... 310360400408409410411412420 ... SonSon
Arama sonucu : 3545 madde; 3,273 - 3,280 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

XU100...

13 tamam, 9 tamam, KAMA aşağı kırıldı, ayrıca Göstergeler de çoğunlukta düşüşe işaret ediyorlar...

Benim beklentim 10.000 altına sarkmayan, 10.000 - 10.400 bandında bir düzeltme ile yoluna Eylül başında yukarı yönlü devam edeceği yönündedir...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Hayırlı Haftalar...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir hafta olmasını diliyorum...

3. Yeni hafta yeni şans, bol ve bereketli kazançlar
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4. Sağlıklı mutlu bir hafta dileğiyle, şansınız bol olsun.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Hayırlı Haftalar...

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Hayırlı Haftalar...

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Sağlıklı mutlu bir hafta dileğiyle, şansınız bol olsun.
    Güzel dileklerinize katılmamak elde değil. Bol kazançlı bir hafta dilerim.

(Şimdi bizim beyazatlı olsaydı. ihtiyar geç gelmeye başladın derdi. )
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

XU100...

Beklenen düşüş zayıf gerçekleşti...!!!

2 aşamalı bir düşüş olacaktı. 1. aşaması zayıf oldu, 2. aşaması kendisini daha çok hissettirebilir...!!!

Fakat unutulmaması gereken:

- Bunun bir düzeltme düşüşü olacağıdır...

- Ralli bu düzeltmeden sonra başlayacaktır...

7. Merhaba. Pkartta toplanan 500bin lot civarı mal ın maliyeti 70-75 arası olarak gözüküyor. Bu mallar türk ekonomi bankası ve işin takasına yansıdı. Akabinde hızlı hareketle kağıdı 85 liralara aldılar. Sizin düşünceleriniz nedir hayırlı günler.

Alıntı Originally Posted by walkonmoon Yazıyı Oku
    Merhaba. Pkartta toplanan 500bin lot civarı mal ın maliyeti 70-75 arası olarak gözüküyor. Bu mallar türk ekonomi bankası ve işin takasına yansıdı. Akabinde hızlı hareketle kağıdı 85 liralara aldılar. Sizin düşünceleriniz nedir hayırlı günler.
    TEB 'in takasını paylaşıyorum...

Sanırım PKART sayfasında yazdığına göre sayın zıpzıp toplamış...!!!

Bu kadar malı ne yapacağından emin olduğunu umuyorum. PKART orta doğu gibidir, bulaşan bataklıktan çıkamaz...!!!

Yatırımcı değil de oyuncu izlenimi var. Kârı gördüğü zaman satıp gitmiş, sonra altlardan (genelde de diplere yakın) almış. Kafasına yatmadığı zamanlarda hızlıca yeniden satmış. Sonra fırsatını bulunca yine dalmış...!!!

Bu son hamlesi ilginç...!!! Zirve yükselişinde erken inmiş ve trendi kaçırmış. Sanırım bu içine dert olmuş...!!!

Eğer PKART sayfasında yazdığı gibi kendisinin gücü yetmediğinde arkadaşlarını toplayıp gelirse bilemem ama yoksa bu kadar maldan kurtulması için bir mucize gerekir. Eğer bildiği bir şey varsa çok iyi, yoksa hissenin çöküşüne sebep olacak gibi görünüyor...!!!

"Arkadaşlarımı toplar gelirim!" demiş. Sanki mahalle kavgası yapılıyor. Eğer güçleri varsa bilemem ama yoksa bu şekil almasının sonu iyi bitmez...!!!

Bu arada eksi tahtacı tahtayı terk etmiş izlenimi var. Onun malları eskiden rakip olan kurumlara geçmiş gibi. Eğer eski tahtacı gitti ise ve sayın zıpzıp bu kadar malın altında kalırsa, yandığımızın işaretidir...!!! Çünkü hep ilk olumsuz durumda basıp çıkıyor...!!! Eğer fiyat 90 - 100 arası olursa, basıp basmadığına iyice bakmak gerekir...!!!

Sayfa 410/444 İlkİlk ... 310360400408409410411412420 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •