Adam 248 bin lotu 0.894 TL ye denk getirmek için ruh hastası gibi 18 milyon lot AL/SAT yapmış.. akıllara zarar ama bu işler bu kadar ucuz işte!
Adam 248 bin lotu 0.894 TL ye denk getirmek için ruh hastası gibi 18 milyon lot AL/SAT yapmış.. akıllara zarar ama bu işler bu kadar ucuz işte!
Son düzenleme : tahminci; 23-03-2022 saat: 20:51.
Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.
Çok açlar çok.. bizi hak etmiyorlar..
Kısacası borsa gerçek bir yatırım yeri değil.. patron hisseleri merdiven altı kumar mekanları.. isterse bilançoyu kullanır kağıdı uçurur.. isterse bir masraf kalemi icat eder hisseyi yerin dibine gömer.. biz bilançoyu tartışırken onlar ya yemi yuttular ya da daha çok beklersiniz diyorlar.. hayal kurulacak bir yer değil IMKB.. enflasyon kadar kar et öp başına koy.. işte böyle bir yer..
Günaydın Dostlar, Sağlığınız daim kazancınız bol olsun![]()
GEDZA'dan sonra Vahitçiğimin KTSKR'ine geçmiştim dün. Tabi sayın Aziz Bey'in aynı yönetimde olmasının da büyük etkisi var bu kararımda. Kolay kolay abidik gubidik işler yaptırmaz bunlara. Orada işleri bitsin sıra buna da gelecek. Bundan hiç şüphem yok. Sayın tahminci'nin dediği gibi önemli olan içeride kalabilmek. Belki de haftaya içerisinde bol bol İmamoğlu serzenişleri bulunan "Referans Bahçeşehir'de teslimatlarını tamamladık" gibisinden bir haber de gönderirler. Maratonun işaret fişeği gibisine.Kimbilir...YTD.
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Sayın tahminci patlayan mayınları doldurup tekrar döşemek mümkün ama bi isteksizlik var içimde sizin görüşünüz ne acaba?
Dikkat edin derim sn Hissedarxd , halka arzından beri alsat yaptığım bir hissedir. 15 civarı inletip 100 lere çıkartıp sonra 35 lerde sabitleyip yine 27-28 sonrası şimdi 30-35 arası bir şeyler planlıyorlar. Bu hisseden de beter bir işlem yapısı var. Tabiki siz daha ustasınız ama ben 100-200 lotlarla işlem yaptım, bunları bile takip ediyorlardı. en fazla 3500-4000 lotun oldu. sonuç olarak şuan yok, ama listemde hergün baktığım hisselerden. Umarım kazanırsınız![]()
Yer İmleri