Sayfa 411/1011 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511911 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 3,281 - 3,288 arası.

Konu: Viop XLVI

kurumsal şirketler her ülkede hükümetlerden daha iyi politikalar üretir. daha fazla kazanır. misal abd hükümetleri abd özel şirketlerinden daha fazla mı kazandırdı? oturup hesaplamak lazım ama sanmam.

tr"de bu sıklet farkı çok daha açık.

siz yine de beni dinlemeyin

reisi dinleyin. sonuçta göklerden gelen karar diyor.
    audentes Fortuna iuvat

ABD borsalarında akşam akşam sert kayıplar var.......yarın asya borsalarına sirayet etmesin......

Fed'in oran görünümü güvercin dönüş umutlarını yalanlıyor....Rate outlook from the Fed belies hopes for dovish turn

Putin'in ABD ve İngiltere'yi vurabilecek kapasitedeki Yars füzelerini aktif hale getirme emri verdiği bildirildi. Füzelerin savaş koşullarına hazır hale getirildiği açıklandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Biz şu an itibarıyla Suriye-Türkiye-Rusya üçlü olarak bir adım atalım istiyoruz. Bunu da Sayın Putin’e teklif ettim. O da buna olumlu baktı. Böylece bir dizi görüşmeler zincirini başlatmış olacağız" dedi.

6. ABD borsaları bizzim seçimlere kadar düşmezzzzzz... Düşemezzzzz... Neden? Ne bilim düşmez işte

Fışkır, fışkır, fışkırrrrrr!!!

Hunili munili işler çok yaygın borsada, sıkıntılı iş

Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    ABD borsaları bizzim seçimlere kadar düşmezzzzzz... Düşemezzzzz... Neden? Ne bilim düşmez işte

Fışkır, fışkır, fışkırrrrrr!!!

Hunili munili işler çok yaygın borsada, sıkıntılı iş
    Dipte olan gümüş ve altın bu sişmiş olan türk borsasında riskli olan yurt disi borsalarına göre en iyi alternatif

8.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    ABD borsalarında akşam akşam sert kayıplar var.......yarın asya borsalarına sirayet etmesin......
    yukselmek icin dusuyorlar..

Sayfa 411/1011 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511911 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •