Sayfa 411/919 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511911 ... SonSon
Arama sonucu : 7349 madde; 3,281 - 3,288 arası.

Konu: CEMAS - Cemas Döküm

1. Arkadaşlar samimi olarak soruyorum:telefondan satan varmı aranızda?şu şartlarda zaten satamam lakin ileride bi zıplama olursa hisseden çıkabilecekmiyiz onu öğrenmek istiyorum....umut bitmez...Galip yapınca herşey mübah,biz üçüncü tabanı görüyoruz hala dur diyen yok,bide varmı bu taban olayında sınır?şirket neden açıklama yapmaz?şirketinin imajını neden bozar patron?işin içinde O da varsa tamamen el konulsun olsun bitsin değilmi?

2.  Alıntı Originally Posted by ören Yazıyı Oku
    Arkadaşlar samimi olarak soruyorum:telefondan satan varmı aranızda?şu şartlarda zaten satamam lakin ileride bi zıplama olursa hisseden çıkabilecekmiyiz onu öğrenmek istiyorum....umut bitmez...Galip yapınca herşey mübah,biz üçüncü tabanı görüyoruz hala dur diyen yok,bide varmı bu taban olayında sınır?şirket neden açıklama yapmaz?şirketinin imajını neden bozar patron?işin içinde O da varsa tamamen el konulsun olsun bitsin değilmi?
    merhaba telefonla bankaniza veya aracı kurumlara telefon üzerinden işlem yapabilirsiniz...

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by ören Yazıyı Oku
    Arkadaşlar samimi olarak soruyorum:telefondan satan varmı aranızda?şu şartlarda zaten satamam lakin ileride bi zıplama olursa hisseden çıkabilecekmiyiz onu öğrenmek istiyorum....umut bitmez...Galip yapınca herşey mübah,biz üçüncü tabanı görüyoruz hala dur diyen yok,bide varmı bu taban olayında sınır?şirket neden açıklama yapmaz?şirketinin imajını neden bozar patron?işin içinde O da varsa tamamen el konulsun olsun bitsin değilmi?
    Hoşgeldin.
    İnternetten satamazsın aracı kurumun arayıp emir yazdırman lazım.

Tabanın sınırı varmı bilmem ama yok heralde.
    Defter değerinin yada gerçek ederinin altına düştüğü anda biri gelir toplar söz sahibi olur.Hiç bi patron o riski almaz.Yani tabanlar serisi orda durur mantıken.Defter değerimiz 1 in altı.

4.  Alıntı Originally Posted by knox Yazıyı Oku
    O kadarda değil dostum.
    Hepimiz para için burdayız.Kaybetmekde var kazanmakda.
    Kumardı kaybettik.O kadar.
    Düşünki bir yakının senin durumunda (Allah korusun eş,ana,baba,çocuk vs)
    Böyle bir durumda bahsettiğin gibi davranmaya hakkı var mıdır sence?
    Abartmayalım.
    En azından ileride borsa konuşulan ortamlarda ' be ne şelaler gördüm ' deme şansımız oldu.
    Lütfen sakin
    insan korkuyor sinirlenip bişey yapmaktan bilinç dışı şekilde yoksa bilinçli yapılması haram olur tabiki öyle şey yapılmaz cidden kendi kendimi sıkıntıya soktum

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : abdtor; 23-03-2018 saat: 19:39.

5.  Alıntı Originally Posted by çınar33 Yazıyı Oku
    Bu tahtadan al sat ile nasıl kaybedilir ve nasıl yakalanılır örneğin 6.80 den satmak için 2000 lot aldın yakalandın düştü biraz sonra 2000 lot daha 6.60 tan derken 6.40 -6- 5.80- 5.60 - 5.40 -5.10 derken hisse taban oldumu elinde 16 bin lot olmuş Ort da 5,88 civarı oldumu kıyamadın tabandan satmaya ertesi gün sinirlendin 4.48 den sattın 1400*16000= 22400 TL zarar yazmış onun için fazla zıplamamak lazım olmaz olmaz bir kere olur kötü olur

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bende aldım ama ilk tabanda zararla sattım. Aylar öncesi mndrs te al sat yapayım diye aldım tabandan bile satış fırsatı vermedi (tabana satış yazdım gitmedi) ertesi gün çok aşağıdan sattım. 6 ay ceza gelmeseydi bu kadar taban olmazdı operasyon bitti düşse bile en azından satış fırsatı verirdi bence Cumhurbaşkanımıza mail atın umarım faydası olur

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

6.  Alıntı Originally Posted by çınar33 Yazıyı Oku
    Bende aldım ama ilk tabanda zararla sattım. Aylar öncesi mndrs te al sat yapayım diye aldım tabandan bile satış fırsatı vermedi (tabana satış yazdım gitmedi) ertesi gün çok aşağıdan sattım. 6 ay ceza gelmeseydi bu kadar taban olmazdı operasyon bitti düşse bile en azından satış fırsatı verirdi bence Cumhurbaşkanımıza mail atın umarım faydası olur

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Reis rızaya mal al yoksa öttürürüm desin

7.  Alıntı Originally Posted by ören Yazıyı Oku
    Hocam sen borsada yenisin saniyorum, sana izah etmeye calisayim .. Sunanda operasyon yemis bir hisse tasiyorsun. Oncelikle Cok gecmis olsun, her borsaya yeni baslayan bu gibi olaylardan gecmitir... Bu gibi oiperasyon yemis kagitlarda aslinda zarardayken zararini cikarip para dahi kazanabilirsin , ama SPK nin son yaptigi suzenlemeler ile bu biraz zor zira , internetten emir verme isini yapamiyorsun broker i arayip ona sattirman lazim vs. Fakat zararini telafi etmek icin tahtayi izleyip aksiyon alman gerekir.
    Bu gibi operasyon yemis kagitlar da %60 - %70 dusus genelde duzeltme noktasi oluyor ama cok hizli davranman lazim , bu noktada elinde nakit varsa yeni bir alim yapip ilkdonuste satman gerekiyor. ..Aslinda spek te suanda zararda , spek de zararini kagidin bu donusunde gercek parayi kazaniyor fakat brut takas vs den dolayi zor bu nedenle gercek operasyonu brt takas bittikten sonra yapacaktir ... Buna "bouncing cat " olu kedi sicramasi deniyor finansal piyasada... Neyse yatirim tavsiyesi degildir... sadece tecrublerimi konusturuyorum..

8. Yukarıdaki uyarı ⚠️ sanırım salı günü yapmıştım

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 411/919 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511911 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •