Sayfa 412/852 İlkİlk ... 312362402410411412413414422462512 ... SonSon
Arama sonucu : 6815 madde; 3,289 - 3,296 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1.  Alıntı Originally Posted by anatolien35 Yazıyı Oku
    255 maliyetle bende aranıza katıldım hayırlısı artık

yalnız dunki alanlara bakınca pek guvenilir gelmedi bana insallah yanlırım dun girenler yuzde 20 ile 25 goturen kişilerdir sonra ver asagıya
    dggyo aynı kurumlar vardı ordada 310 dan 370lere goturup bastı cıktılar oyyayo da aynı kisilerdi 2 gun once girdiler cuma aksamı ordan cıkmaya basladılar oyayonun cuma pastasına bakın aynı kişiler oldugunu görulur
    kimse polomiğe girmek istemiyorum dediğim gibi benimde elimde kipa var gonul daha cok yukselsin ister hayırlısı artık kısmetimzde ne varsa onu alacaz

kesinlikle ytd
    İsteyen girer isteyen çıkar burdaki beklenti farklı kardeş

2. Kıpa 2,80-2,84-2,95-3,09-3,23-3,55 sıralı hedefleri 2,63-2,59 ise en önemli destekleri. Pozitif seyrediyor üst dirençleri zorlamaya devam edecektir.

Bizi aynı isimle twitterdan takip edebilirsiniz..

[attach=confıg]13592[/attach]
    Attached Images Attached Images

3.  Alıntı Originally Posted by DahaFazlaOlmaz Yazıyı Oku
    Bak Tuncay beyim, sana iki çift lafımız var. Koskoca adamsın. Paran var, pulun var, her şeyin var.
    Binlerce kişi çalışıyor emrinde. Yakışır mı sana küçük yatırımcının hakkıyla oynamak?
    Yakışır mı bunca küçük yatırımcının hisselerini bedavaya cebellezi yapmak elinden ayak oyunlarıyla almak?
    Ama nasıl yakışmasın! Sen değil misin beş babayiğitten biri,
    Anlamıyor musun Tuncay beyim, bu küçük yatırımcılar haklarını istiyor. Ama ben boşuna konuşuyorum.
    Adaleti tanımayan adama, adaleti anlatmaya çalışıyorum.
    Seeen, büyük patron, milyarder, para babası, fabrikalar sahibi Tuncay Bey!..
    Sen mi büyüksün?.. Hayır, biz büyüğüz! Biiiz, küçük yatırımcı! Sen bizim yanımızda bir hiçsin, anlıyor musun, bir hiç!
    Gözümüzde pul kadar bile değerin yok! Ama şunu iyi bil: Ne haklarımıza ne de hisselerimize hiçbir şey yapamayacaksın.
    Yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin küçük yatırımcının haklarını. Çünkü bizler haklıyız ve haklarımız var.
    Bizler küçük yatırımcılarız haklarımız var. Bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun?
    Dokunma artık küçük yatırımcının haklarına ver onlara haklarını, ver onlara haklarını! Ver onlara haklarını! Ver onlara haklarını! Çakallık yapma!
    Eğer küçük yatırımcının haklarını çeşitli ayak oyunlarıyla ucuzdan almaya kalkarsan biz, ömründe bir karıncayı bile incitmemiş olan biz, küçük yatırımcı* hiç düşünmeden Adaletin kılıcınını ve küçük yatırımcının öfkesini üzerine akıtırız.
    Anlıyor musun dönüp arkamıza bakmayız bile!..

ironi = inori
    ++++
    Tuncay oku tuncsy bey

ironi = inori
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

4. 23 haziran Kap açıklaması-Ernst Young yaptıgı degerleme raporu zorunlu çagrı için

Arsa ve binaların rayiç değerleri 28 Şubat 2017 tarihli bağımsız denetim raporunda sunulmuş olup. ilgili rayiç değer hesaplamaları ve değerleme raporlari SPK liıgısanslı bağımsız bir gayrimenkul değerleme şirketi olan EPOS Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. (‘EPOS†tarafından hazırlanmıştır. Ilgili değerler Şirket Yönetimi tarafından birikmiş amortısman
    dıkkate alınarak revıze edılmış ve rayiç değerlerı uzerinden Kipa’nın 28 Şubat 2017 tarihli bilançosunda dikkate alınmıştır.
    llgıli gayrımenkul değerleme raporlari laralımızca incelenmemiş olup bu raporların doğruluğuna ve uvgunluğuna ilişkin bir göruş belirtmemekteyiz.

5.  Alıntı Originally Posted by lpö Yazıyı Oku
    Umarım oyakdan alan yatırımcı sayın jaak tir devil hunter
    Sayın jaak ı hangi hisselerden tanıyorsunuz.

6. Açığa satış kapanır mı görecez bakalım.. kactan gider

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Hissede para girişi var. Açıkçı yandı

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Cuma günü çizen arkadaş bugün beyi bekliyo ver coşkuyu bakalım

Sayfa 412/852 İlkİlk ... 312362402410411412413414422462512 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •