Yetkililerimiz sağlık çalışanlarını alkışlıyormuş. Farkındalık açısından güzel uygulama ama Virüs ortamında sağlık çalışanlarını kesintisiz 36 saat çalıştırıp vücut dirençlerini yok edeceğinize, kadroları imamlar için kullanmak yerine sağlık personeli için kullansanız ülkeye daha hayırlı iş yaparsınız.
Akşam başkanın konusmasi vardi.hani derler ya bazen susmak çok daha iyidir.keske öyle yapsaydı...
Donuk bir ifade...kanı çekilmiş sanki... promoterdan okuyor ama yanlış yere koyduklari için monitörü ekrana izleyenin gözüne değil yandaki alana doğru bakıyor.
Arkasında 90 li yillarda moda olan lambiri dediğimiz ama modele bakarsan gerçekten o zamandan kalan bir duvar.muhtemelen bir sığınakta,tamamen izole edilmiş.
Böyle zamanlarda halk panik ve umutsuzluğun kıyısında iken lider dediğimiz ona umut verir,bakışıyla duruşuyla ona güç verir.
Kağıda ya da ekrana bakmaz o anda lider kalbinden dokülenleri söyler.kural yoktur çünkü imlaya noktalamaya kimse bakmaz...tonlamadir önemli olan,sesinin sicakligidir, samimiyetidir...
Dedim ya susmak daha etkilidir bazen...
biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...
100.000 adet cami 150.000 diyanet çalışanı
Hiç bir faydası olmadığı gibi şu hali ile siyasi islama hizmet eden hurafeci bir diyanet
Cuma namazı hariç bomboş camiler
Bunun yanında yetersiz hastaneler
Yetersiz sağlık çalışan kadrosu
Yetersiz ekipman
Ama doğru asrın lideri diyordu ya
Ölülerimizi yıkayacak imam yok
Doğru artık buna çözüm bulundu
Hastanıza bakacak tedavi edecek yeterli doktor hastane yok
Ölünüzü yıkayacak adam çok
Rahat olun
Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.
Yer İmleri