Hade be Sulunez. Kurtar bizi batakliktan.
![]()
Hade be Sulunez. Kurtar bizi batakliktan.
![]()
Hocam bence senet yazman ve kendi güzel görüşlerini dile getirmenden kimseye zarar gelmez sonuçta herkesin aklı fikri var. Kimseye zorla al sat yaptiramayiz. Siz metroyu yazmadan almıştım sizde yazınca kalsın dedim hala elimde duruyor potansiyeli var gözümde. Ytd
Sn kızıldağ yazılarınızı beğeniyle takip ediyoruz. Yazmanız taraftarıyız.
yazmakta sıkıntı yok ama küçük senetlerde insan vebal almak istemiyor, bankalara alternatif olması için çok mücadele ettik, 10 luk bir liste var, aksen aselsan ile başlayan o liste bile yazıldığından bugüne %15 den fazla değer verdi. Burada senet ismi değil biraz daha borsanın ideolojik yapısını izlemeye çalıştık. Mesela borsa bu aralar komisit takılıyor, neden kominist cer çöp diye aşalanan senetler değerleniyor, işci kesimi değerlenmesi gibi. kapatalist sistem yani bankacılar baskı yapıyor, neden bizim senetler değerlenmiyor, bunun sonucunda kavram kargaşası yaşanıyor. biz ona alternatif çıkış yolu önerirken, onun faydasına olan şeyi ittiğini görüyoruz, katılımcılık yada ortak payda ister istemez azalıyor, yanlız kalıyorsun. senet yazmak yada onun üzerine 1-2 bin lot işlem yapmak borsacıyı diri tutar, hırs önemli değil, onun aşılmış olması gerekir. kişi yada kurumlarda sorun aramak doğru değil, sorun sanırım burası halkbank özeline daha yakın olduğu için.
Sn Kızıldağ siz tecrubelerinizle sadece fikirlerinizi sunarsiniz geriye insanların kendi görüşü kalır herkesin aklı fikri var. Bende halk zamanı gelmiştim ama karışık gidiyoruz sanırım burada pek yazmadım da hep takip ederim güzel görüşlü arkadaşlar abiler var sağolsun. Metro konusuda çok iyi yakalamışsnz ygyo da erken kaçtım onun pişmanlıyla aldım.
Önceki paylaşımlar gibi aslında çöp dediğimiz her senet altın gibi oldu
2.45 liralık gübre b.k 27 lira olmuş...
Ah hakan ah...
Yazık senin eline yüzüne
Yer İmleri