İlk alıntı Yönetimden Rica başlığından...
İkincisi ise buradan.
Hatırlıyorum bu başlıkta da hisse önerileri konusunda uyarısı yapmıştı bu forumdaş...
Şimdi eğri oturup doğru konuşalım...
BİST'e kote hisse senetleri, SPK tarafından denetlenen denetletilen fiyatı aleni olarak borsada belirlenen, alıcısı satıcısı ortada menkul kıymetler.
Bunların bu başlıkta zikredilmesine karşı olan biri, ne idüğü bilinmeyen, kime nasıl çalıştığı meşkuk, denetlenmeyen bir metayı burada resmen pazarlamaya çalışıyor.
Bu işte bir terslik, bir yanlışlık yok mu?
Hani bekledim durdum. Yöneticilerden biri uyarsın, iş bana düşmesin gene kötü adam ben olmayayım diye.
Ama iki buçuk saat geçti . Yazı orada durup duruyor...
Işık ökte yayında kahkaha krizine girdi. Diğer adam konuşuyor. Bunun gülme sesleri geliyor arka plandan.
[emoji3]
sn Bora Yaşar sizin espri anlayışınız gerçekten sıfırın da altında eksi bilmem kaç mutlak soğukluk derecesinde....
dünyada olmayan kendi uydurduğum bir madeni espri olsun diye yazıyoruz ... yazımı alıntılayıp verdiğiniz yanıta bakın ...
ne desem bilemedim , siz en iyisi benim yazılarımı okumayın hiç. böylesi daha iyi olacak .
Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı
Sizce yonetim bu elestirilerinizi umursuyor mu? Ya da diger uyenin elesrilerini ?
Bu forumda bir kural var o da yonetimin keyfiyeti(sayin objektifi tenzih ediyorum).
Vatandasin birisi harf degistirerek argo kufur karisimi kelimeler turetiyor rapor ediyorum hic birsey olmuyor. Fazla takilmayin bence.
Size saglik ve afiyet dilerim.
insanın neşesini böyle bi kaç kişi kaçırtıveriyor işte
Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı
aha al buyur işte.... şaka olarak yazdığımız hayali bir maden ismiyle ilgili bir şey dedik diye yazım da silinmiş....
tebrik ederim sizi bora yaşar bey bravo ... çok büyük iş başardınız . tebrikler ... yazıklar olsun
Espri bilgi temelli olur.
Benim bilmediğim tanımadığım bir madde üzerinden burada keriz bekler gibi yazı yazıp milletle gırgır geçmenizi doğrusu size çok yakıştırdım...
Sizi okumak ve kaale almak gibi bir durumum yok. Tabi bildiğim ve takip ettiğim konularda iş böyle...
Ama keriz yerine konulmak hoşuma gitmedi...
Neşesi kaçmış adamın.
Ya peki benim...
Yer İmleri